канада -рай за некадърниците

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

ха ха ха:) БАТЕТО друго не ми остава освен да се смея.
Знаеш ли ,оставил съм такситата от 2 месеца и си почивам.
Имахме имот в гр. Варна,който е наследствен и се продаде за 160 000 евро- в Гръцката махала ,ако си чувал за нея.
Та сме си разделили по 80 000 евро,аз имам да правя операций на майка ми в Москва,дано да са успешни.
И ще съм в Канада с около 20 000 евро останали средства.
Мисля това са си пари ,нали.
Ти ще въртиш геврека:),а аз през това време ще правя постъпки за пожарникар,или брегови спасител.Ще имам време ,които тези средства ми осигуряват и с моето момиче ще постигнем повече за по-кратко време от колкото ти си постигнал,нали разбираш???
И знаеш ли защо ще постигнем повече,ами не сме мързеливи,знаем от къде сме тръгнали,какво искаме,какво можем да дадем...
Какво да ти обяснявам или пък на други хора с болни амбиций....
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Драго, наблягай на езика, само това ще ти кажа. Всяка минута която губиш във форума да отговаряш на смешници или на червени бетонни глави, е минута в която пропускаш да научиш още малко език. Езика е най-важното нещо, оттам насетне рано или късно ще си постигнеш целите. Ако тръгнеш обаче да се влачиш с години по социали и КОФИ-та, първатя бяла работа ще я видиш сигурно след като вземеш канадски паспорт чак :wink:
bateto

Мнение от bateto »

като твой благожелател ти желая успех и на теб и на майкати от сърце ,но също като такъв ти казвам ,че си дебела глава така като те чета която лесно не увира.имай го на ум.а 20к ЕУ мога да те успокоя ,че са нищо ,никакви пари за тук ,вадя ги на минутата от десния си джоб.повярвай с това твое мислене много ще страдаш,нещата не стават само с работливост или мързеливост и розови сънища.успех. :wink:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

bateto написа:20к ЕУ мога да те успокоя ,че са нищо ,никакви пари за тук ,вадя ги на минутата от десния си джоб.
Гледай само като бръкнеш в десния джоб да не напипаш и извадиш нещо друго, че тогава ще си сал с един гол в ръката *** :lol:
За емигранти първо поколение само упоритост и работливост му е майката, и малко късмет (без късмет накъде :D)
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Подкрепям напълно Батката. Което си е право, право си е. Всички некадърници се изнесоха от България и там най-сетне останаха истинските пичове и супермени да движат нещата както си му е реда. Е, има още малко останал боклук за изхвърляне - някакви мижави 50 000 даскали, дето всеки момент ще им видят сметката и така най-сетне светлото бъдеще се светне с пълна сила. Да му мислят нещастниците в Каната - скоро ще бъдат въведени визи с високи изисквания, специално за българоканатците. Няма какво само да харчат социали веднъж годишно и да цапат лъскавото летище я. :lol: :rotfl:
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Да помогнат само на майка ми..........
Да сме здрави Бате,другото ще си го напазаруваме!
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

Dparo u TaHq написа:ха ха ха:) БАТЕТО друго не ми остава освен да се смея.
Знаеш ли ,оставил съм такситата от 2 месеца и си почивам.
Имахме имот в гр. Варна,който е наследствен и се продаде за 160 000 евро- в Гръцката махала ,ако си чувал за нея.
Та сме си разделили по 80 000 евро,аз имам да правя операций на майка ми в Москва,дано да са успешни.
И ще съм в Канада с около 20 000 евро останали средства.
Мисля това са си пари ,нали.
Ти ще въртиш геврека:),а аз през това време ще правя постъпки за пожарникар,или брегови спасител.Ще имам време ,които тези средства ми осигуряват и с моето момиче ще постигнем повече за по-кратко време от колкото ти си постигнал,нали разбираш???
И знаеш ли защо ще постигнем повече,ами не сме мързеливи,знаем от къде сме тръгнали,какво искаме,какво можем да дадем...
Какво да ти обяснявам или пък на други хора с болни амбиций....
и аз ти желая всичко хубаво и много късмет, но все пак не забравяй че отиваш в страна, където всичко отдавна е разпределено и където имигрантите второ поколение, каквито са управниците на Канада имат желание да поживеят в една страна, която е възможна като такава след саможертвата на техните родители; аз не мисля, че те смятат че имигранти първо поколение могат да спечелят много от цялата система; имигрантите първо поколение са винаги жертва, с глобализацията на света и с повечето възможности обаче възниква въпроса- ако ще се жертваме, къде и освен това, трябва ли да се жертваме въобще?
Това са въпроси, които канатците не разбират защото не виждат по-далече от носа си.
точно така мисля по въпроса:)
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Питър ПАн,не става на въпрос поне не и за мен са вид саможертва.
Единственото,което искаме е спокойствие и да си изживеем живота,който ни е писан по най-добрия възможен начин.
Това включва семейство,деца,отглеждане и радването им, да се работи,изплаща къща,кола,свободно време за разходки,срещи и още някой неща.
Всичко това разбрах,че БГ не може да ни го даде и на малкия си пръст.
И не защото съм мързелив,или глупав.
И не е въпроса за Канада,ако не е тя,ще е друга "канада",важното е да си имаме тези мънички неща ,които искаме-дом,семейство,деца и спокойствие-където и да е...
Не искам да парадирам с нищо -всички сме равни пред Господ.
Просто нормален живот.
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Dparo u TaHq написа:
... а аз през това време ще правя постъпки за пожарникар,или брегови спасител.Ще имам време ,които тези средства ми осигуряват и с моето момиче ще постигнем повече за по-кратко време от колкото ти си постигнал,нали разбираш???
.
Приятелю, ти прочел ли си какви са изискванията за тези професии , или това си ти е просто една мечта :lol:
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Мечта :)
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Dparo u TaHq написа:Мечта :)

Така си и мислех :wink:
chinois

Мнение от chinois »

Може да съм некадърник, но съм намерил правилното място за да се реализирам. :lol: Тогава некадърник ли съм ? :lol:
Dparo u TaHq ! :lol:
Само да ви кажа, че във списъка , сте забравили пощаджия а тя е в пъти по-добра от пожарникаря и спасителя! А колко други има!
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Що, какви са толкова изискванията. Гледам пожарникарите са доста хубавички :) и като че ли все канадци, но освен да си гражданин, със завършен еквивалент на средно и покрити спортни нормативи, какво друго могат да ти поискат? Може би най-много една година колеж заради животоспасяващите подготовки, но какво друго :roll: ?
Циганите - на Сатурн !
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

chinois написа:Може да съм некадърник, но съм намерил правилното място за да се реализирам. :lol: Тогава некадърник ли съм ? :lol:
Ами щом си некадърник и си на място, където можеш да се реализираш, значи имаш всички шансове да станеш реализирал се некадърник :lol:

Не съм сигурен обаче дали е по-добре за теб да си реализирал се или не реализирал се некадърник :?:
Последно промяна от filipne на Чет Окт 18, 2007 4:39 pm, променено общо 1 път.
becks

Мнение от becks »

Айде Драго, чакаме те догодина на корицата на календара на торонтските пожарникари.

A GOOD CAUSE
Playing with firefighters
http://www.thestar.com/living/article/267840 :lol:

Изображение
Публикувай отговор