второ интервю
Privet na vsichki!Ne,nie pratihme samo sertifikatite za ezika sredata na April,sled kato ni varna Madam dekemvri za povishavane nivoto na frenskia.Kam kraia na meseca se obadiha ot Viena i ni kazaha,che Luli/Avgyst da chakame pismo s data za nova sreshta v Sofia,pogovoriha si s maja mi i taka...Nito taksi sme pyskali pak,nito dopalnitelno dokymenti
amigo написа:Madam Horner ni dade 12 meseca za da si povishim nivoto na Frenskia,savsem osnovatelno,smiatame!I nie zapochnahme yroci vednaga sled 1-to intervu.Tova e nashiat slychai,ako iskate oshte "detaili",pitaite,na razpolojenie sme!
Какво значи основателно? нищо ли не казахте на интервюто? зле ли бяхте? разкажи малко за него
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
И сега съжалавам...че не го направих по-рано

Значи Здравейте отново на всички и ви благодаря за отговорите!
Владислав не се пращат никакви пари и никакви документи повече освен сертификатите за езика надлежно преведени разбира се.
Ще се обоснова веднага защо съм толкова сигурна.
Когато през април бяхме на интервю и господин Lamay ни връчи документа в който пише че досието ни остава отворено и ще ни чакат 12 месеца да си доучим, аз излишно го попитах какво трябва да се прави след това.
Отговорът му беше като сме готови да изпратим до Австрия документа който ни даде ,сертификатите и да чакаме....
Владислав не се пращат никакви пари и никакви документи повече освен сертификатите за езика надлежно преведени разбира се.
Ще се обоснова веднага защо съм толкова сигурна.
Когато през април бяхме на интервю и господин Lamay ни връчи документа в който пише че досието ни остава отворено и ще ни чакат 12 месеца да си доучим, аз излишно го попитах какво трябва да се прави след това.
Отговорът му беше като сме готови да изпратим до Австрия документа който ни даде ,сертификатите и да чакаме....
Здравейте, нашият случай е подобен на вашият, но с разликата, че на нас ни искаха по високо нива на езика след изпращането на първите документи(също ни дадоха 1 год. срок, т.е. до 29.11.2006г.).Ние ускорихме нещата и на 07.06.2006 год им изпратихме документ, че сме изкарали няколко нива и, че сега изучаваме нивото което те ни искат(Модул 4, т.е. 7/8).Сега сме с дата за интервю на 24.10.2006 год.Желая успех на всички.