Argentina - Quebec

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Botzo

Oztochnoevropeikiat Sindrom ........

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Нед Фев 22, 2004 8:30 pm, променено общо 1 път.
joro

Re: Oztochnoevropeikiat Sindrom ........

Мнение от joro »

Botzo написа:Oshte novini ..........
Okazva se 4e argentintsite koito minavat interviuto na ispanski ne gi vru6tat da praviat 4asove po FR. Tova se otnasia SAMO za rodenite v stranite na biv6ia komunisti4eski blok (rusnatsi, ukraintsi, bulgari, rumantsi, belarustci i t.n.). Taka naprimer v4era ni kazaha za ukrainsko semeistvo koeto znaelo perfektno FR i na interviuto govorili na FR, prosto za6toto vuv Kiev bili zavur6ili i dvamata FR filologia. Nakraia su6to akto nas im dali 90 4asa da u4at FR. Sega do kolkoto znam ve4e sa tam na hubavoto.
Ta v obti linii me zabolia de. Nie si4ki ve4e imame argentinsko grazdanstvo, govorim perfektno ispanski, no miastoto na razdane 6te produlzava da e kato beleg do kraia na zibota ni.
Ne znam kakbvo da kaza .....
Tova e za sega, pozdravi!
Don't cry for me Argentina :D
Не знам защо, но тия на Запад май още не са чували за 10 Ноември и продължават да ни смятат за комунистически диктатури, където има концлагери и тайната полиция разстрелва всеки, който каже виц на улицата, май още едно поколение трябва да доказваме, че сме се променили. Нищо де, все пак тъпите канадци също губят от това, че взимат от други държави по-необразовани и по-тъпи от нас, пък нас ни режат :D :D :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Заключено