Съвет към ергените, имащи намерение да пристигат в Канада

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Какви са тия глупости, че голяма част от момите в Монтреал тежали над 200 либри.
ВИе изобщо обикаляли ли сте Монтреал, та да говорите отново глупости.
Вярно, че има закръглени, ама мога да кажа, че има и много, които изглеждат наистина добре.
Излизайте по-често вечер сега през лятото в центъра на Монтреал, и ще видите за какво става въпрос. Тъкмо по това време, дебеланите са си в къщи и хапват, а красавиците бродят из града.
Който само не е виждал, той може да говори неверни неща.
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

ian написа:
Айде бе. ти пък си бил много придирчив. Тва да не ти е конкурс за мис Свят? В Монтреал има точно толкова хубави момичета на глава от населението колкото да кажем в София, че и във по-малък град даже. Просто тук жените са от всякъде и искат да се покажат, не по-малко от колкото в БГ. Аз съм с много добри впечатления. Имам база и за сравнение със САЩ. Но там също младите момичета са точно толкова хубави колкото и в БГ, но след като минат 20-те става малко страшно.
Човек, ти от кога не си си ходил в Бг?
Изображение ... и в темите също!
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Абе хора вие май сте с изкривени представи за красота. Не може да ме убедите, че една мома с формата на амфора е хубава.
Я всеки да си напише критериите за красота като мерки.
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

some написа:Gluposti!
V Montreal zenite sa si savsem normalni.
Estestveno che ima i dosta debelichki ama ima pre dostatachno hubavi momicheta.

Явно се задоволяваш с квото има. Това не говори добре за теб.

some написа:Tva da kazesh che zenite v Montreal sa lesh e se edno da kazesh che v cial sviat sa taka.

Като пообиколя света тогава ще дам глобално мнение. :D

some написа:Che to tuka ima ot vshichki nacionalnosti be.

Ти колко дебели китайки си видял? Все пак темата мисля, че засяга предимно местните жени и девойки.
bateto

Мнение от bateto »

По тая тема аз като си обикалям по цял ден града и околностите ми е направило впечетление -колкото по беден квартала ,по засукани и финни момите/за местните става дума /,колкото по богат по затлъстели и с по кучешки физиономии.Нямам логично обяснение на тази закономерност,може би първите по не си дояждат ли ,и аз незнам.
Но като цялостно наблюдение в/у континента /знаете ,че съм го пообиколил/ от местните моми по хубави няма ,е не е като в Бг. ,Чехия,Унгария,Украйна ,ама думата нали ни е за Северна Америка.Тук поне една известна част се стараят да се поддържат и да се носят в крак с модата ,докато в американско и западните части на Канада основното им облекло започва и завършва с анцунг и джапанки и ти е по лесно да ги прескочиш отколкото да ги заобиколиш.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Много съжалявам, обаче май Вие нещо не сте в крак с времето.
Колкото по беден е квартала,в който живеете толкова дебели има, щото ядат гарбидж храни.
А я слезте в центъра и се огледайте да видите за какво става на въпрос и стига сте писали сами глупости, щото чак ми се повдига.
От почти две години не съм си хидил в БГ, но да ви кажа чесно, не ми липсват българските моми, щото и тука има, а това, че Вие имате проблеми, че неможете да си намерите е друг въпрос.
Щото готините мадами тука, искат пари бе хора, Вие какво мислите, та те дебеланите са евтини, за какво ми гововорите, или това на вас не Ви изнася..............
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Само това ще ви кажа, че тези които имат пари, се поддържат, а тези, като вас дето се мотат по улиците по цял ден и мятат крачоли, се срещат само със гарбиджа.
Така, че ще Ви кажа, не сте в крак с времето явно, щото това, което виждате по улиците не е реалната представа за тукашните моми.-
Тукашните моми, не ходят с транспорта, и не ходят с анцузи и не са дебели.
Това са имигрантите, коити създават тази представа за обстановката, повярвайте ми.
Не сте виждали, за това, така говорите.
Не съм съгласен с вашето мнение наистина, и неможете да ме оборите, защото това по улиците не са момите на Канада. Те не ползват общественият трянспорт голяма част от тях.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Знам, че голяма част от Вас ще кажат, че по-хубави от българките няма!
Не е вярно, защото не сте виждали. Само, че драги приятели, няма да ги срешнете във вашия квартал. Щото сте новодошли. А елита, неживее в кварталитет за имигранти.
И така, че скъпи съграждани, съжалявам, но това, че вие не сте виждали по улиците хубави жени, е лично ваш проблем. Монтреал е голям, това не Ви е София.
Аватар
Stoynev
Обратна връзка:

Мнение от Stoynev »

Толко много изписа а така и не ме "открехна" каде да хода тогава за тези готини мадами дето само то ги знаеш каде са :D
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
Аватар
Stoynev
Обратна връзка:

Мнение от Stoynev »

Пък и ако ме ориентираш за сумата горе долу дето струват - цена няма да имаш :D
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Абе човек, ти направо ме плашиш, сега и уроци за това, как става това с мадамите ли искаш.
Отиваш в централните части на Монтреал. Времето е супер сега, и като искаш гледай, като искаш плащай, прави каквото искаш, само ти казвам, къде можеш да видим хубави мадами.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Сега какво да ти пиша и къде се проведе джаз фестивала ли, къде можеш да видим хубави мадами ли какво, или искаш подробности.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Стрептиз клубовете не ти препоръчвам, щото там мадамите не са хубави, които се клатушкат по пилоните.
Хубавите мадами, не са в този бранш, това, което се гледа по филмите не е това.
Хубавите мадами ходят на мероприятията през лятото, на големите събития, по ресторантите, по баровете и по плажовете.
Така, че скъпи, ако искаш да направиш впечатление, поработи върху себе си първо, за да те хареса някоя от тях.Късмет!
Наистина ти казвам, има готини гаджета и то много, просто трябва да действаш!Това е формулата!
bateto

Мнение от bateto »

Тутанкамон разбирам ти желанието да се направиш и по тая тема на разбирач,но не се изцепвай,къде си бил и какво си видял.Ти ако имаш впечетления само от центъра ,квартала в който живееш и работата си ,аз имам възможността да бъда ежедневно навсякъде.Нямаш си и на идея даже на какви места съм бил в стечение на обстоятелствата ,просто такава ми е работата ,ако искаш един ден ще те взема с мен и сам ще се убедиш.Аз поне изводите си ги правя на база какво съм видял и недопускам ,че ти си видял даже и една двайсета от това.Пак ти предлагам ,ако имаш няколко свободни дни ела със мен ,ще започнем от всичките тия високи згради по центъра където се трудят маса жени ,ще минем и през останалите офиси по технопарковете,ще обиколим целият град и събирбите в радиус 100 км.,ей така най малкото ще ти е полезно и интересно да видиш нещо по в переспектива освен носа си .
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Tи какво, отново искаш да ми кажеш по български да си ги мерим ли, нама да стане.
Само ще ти кажа, тук също има хубави жени, неможеш да кажеш, че няма хубави жени, тук е цял свят.
Много хора също биха казали същото, това, че ти се срещаш само с гарбиджа е друг въпрос.
Още нещо ще ти кажа, говорих днес с една българка, която току що се върна от БГ за лятна ваканция и знаеш ли какво я питах. Питах я, я ми кажи как са мадамите в БГ, и знаеш ли какво тя отговори.
А тя е млада като мен, тя каза, същото е като тук, даже вика се очудих, че има и вече дебелички и в БГ. За модата също, същото била и БГ, само дето избора тук в Монтрел е много по-голям.
Така, че драги, където и да искаш да ме водиш, няма да ти повярвам, аз имам очи, имам представа как стоят нещата за живота в Монтреал, излизам всеки ден, движа се между хора, имам контакти, нямам какво да споря с теб, безмислено е.
Заключено