Poumpy как така ще имаш 20-30 хиляди кеш и ще правиш така..?! Ами както съм казвал то можеш да завъртиш с тия пари доста сносен бизнес в бг. и да печелиш много повече от средния канадец.poumpy написа:за ........после за толкова малко в Канада. сигурно ще се намери някой да ми даде добър съвет. 10х предварително. Иво
Така финансовата причина да се отиде "там" отпада и утре като си развиеш бизнеса ще ходиш в Монреал не да работиш като стоматолог а на екскурзия и почивка.

Ако преди една година и нещо някой ми беше казал че ще похарча до интервю към 2000 лв и ясна представа за разходите после 2500 лв. визи и такси(1 човек)+ билет и установяване 3-4000 мин. щях да си купя още един бус и да си удвоя дейността. Ама нали съм лудетина ей ма на пълна гушата на Канада. :partysmiley:
Просто кандидатстването за Канада си е финансова авантюра със съмнителна възвращаемост и немалък риск :nenam:
Мисълта ми е че ако човек седне и вземе реално да си смята положетелните и отрицателните неща, като се отчетат едни 20-30 хил в началото- математически и по изгодно от финансова гледна точка вяроятно би било по- добре да се инвестират в Бг.