4akaite i az da se vklu4a,4e da e napred temata.Zaraliite sme mnogo no neshto u4astiata ni sa malko.Mi to tuk kato si niamame Bunar,kakvo da pravim no nali si imame château Frontenak .A Anito neka ne se pritesniava skoro moge i nie da se suberen na niakoia biri4ka no ne Zagorka i ne v Bunara.Vish tuk Tuborg s malko domashna pasturma niakude po kanadskite livadi moge i da ni se otrazi dobre.
A puk vie v St.Zagora piite po edno i za nas ,nishto 4e sme dale4 nie pak shte sme s vas.
sre6ta v STARA ZAGORA na 03.04.2005
Хей, Симон, чудесна идея
Само малко да се постопли и да поизсъхнат ливадите...
Една майничка (дано сега пък не се обиди, че го наричам така, но то е от любов към тях, слабост са ми
) вече ме обвини в съседната тема, че ги деля на градски и се чуди тук така ли правим. Та да вземем наистина да спретнем тук една заралийска среща, че да се видим кои сме 

Една майничка (дано сега пък не се обиди, че го наричам така, но то е от любов към тях, слабост са ми

Обичам да преча
ideiata naistina mislia 4e e strahotna.No naistina neka se stopli malko, 4e shte ni se namokriat d-ta .Na biri4ka neshtata nai lesno se iziasniavat 4e da niama surditi
.To nie reshihme da se mestim kum vas no mai vie neshto shte smeniate raiona,no tova ne pre4i .Kato se stopli shte se suberem po gradski.

Ako spazvash vsi4ki pravila,gubish zialoto udovolstvie.
-
- Обратна връзка:
Ами съберете се вие там по градски, а ние тук, че да се види кои са заралиите и каде са.
Ние тази вечер ще се пробваме да се зберем в Бунара, но ще ни е за 1-ви път и не знам кои ще доидат. Но със сигурност ще пием по 1-2
за всички заралии в Канада. А вие като направите традиция за събиране по ливадите, пускайте я във форума, че да знаем ,като дойдем каде ни е збирката