SPEEDY mi precakaha dokumentite!!!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
alexiworld
Обратна връзка:

Мнение от alexiworld »

SPEEDY - sashtia savet: biagaite dalech ot tiah. Na nas shtiaha da ni izgubiat documentite. Naloji se da zvania na niakolko pati do Bukuresht, zashtoto nito SPEEDY v BG, nito kolegite im v Romania znaeha kakvo e stanalo s tiah. Na vsichko otgore mi iskaha da im nameria nomera na tovaritelnicata ot posolstvoto za da mojeli da mi otkriat praktika. Kazah im, che niama otkade da znam nomera ... Pitah gi ne moje li po ime da mi gi nameriat. Otgovora beshe ne. Niama shto super agencia. Edna elementarna programa da biaha si kupeli i da ia polzvat.... Nakraia s pomoshta na onazi BG-ka ot posolstvoto v Romania vsichko se opravi. Jenata beshe tolkova savestna, che dori mi zvania ot Bokuresht da mi obiasni SPEEDY kakvi sa gi mazali ...
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

естествено, че трябва да си знаеш номера на товарителницата.И да си пазиш всички документи, които са ти дали при изпращане на пратката, докато не си получиш нещата.Пък каква програмка да си сложели не си ти човека дето ще им казваш, нали?
и как точно са щели да ви ги изгубят?
LaRue

Мнение от LaRue »

mama_kenga написа:естествено, че трябва да си знаеш номера на товарителницата.И да си пазиш всички документи, които са ти дали при изпращане на пратката, докато не си получиш нещата.Пък каква програмка да си сложели не си ти човека дето ще им казваш, нали?
и как точно са щели да ви ги изгубят?
mama_kenga, ти да не си рекламен агент на Спиди?
2-мнения във форума и то само в защита на Спиди?

ПП Аз служебно ги ползвах 2 години, но им бих шута защото са много небрежни, а и не си уважават клиентите.
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
some

Мнение от some »

Speedy SUX!!!
IZPARZETE IM ZADNICITE PO RADIOTO!
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

Да, агент съм и сега отивам в Монреал да отворя офис.Само веднъж съм пращала с тях и нямам забележки.А цялата процедура я проведох с български пощи с препоръчани писма с обратна разписка пак съм нямала проблем.така че......Явно е въпрос на нагласа - като гледаш всичко в черно неминуемо ти се случват някакви неприятности.А като мрънкаш постоянно освен, че привличаш "лошите сили" ставаш и досаден и дребнав.
Нямам само 2 мнения, но пишех от името на мъжа ми и той много се ядосваше.така че ми направи регистрация.Имам поне 20 мнения :D :D
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

A vie zashto si mislite, che tova ne moje da se sluchi s FedEx ili DHL, naprimer! Ne znaeh, che niakoi sa perfektni...
Inache - kofti sluchka s dokumentite na choveka, no risk vinagi ima, makar i minimalen. Stava tapo, kogato se okajesh tochno v procenta na postradalite...No da se sustavia generalno mnenie, mai e malko kraino...
A kakto se kazva - cenata opredelia kachestvoto - specialno za Canada e viarno, za BG ne suvsem, no mai za kurierskite firmi vaji...
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
some

Мнение от some »

Ami evtinoto, izliza skapo!
A speedy gi znam ot sobstven opit!
Аватар
pavlina

Мнение от pavlina »

Saglasna sam s LaRue
I nie gi polzvahme slugebno, i nie gi raskaraxme :x
Dosega sam izpolzvala EMS Bulpost i sam dovolna, mnogo sa barzi
A kogato doide red za pasportite 6te mislq pak :aeh:
no v nikakav slu4ai Speedy
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Служебно - повече от 3 години ползваме Спиди - никакъв проблем!
Лични пратки - с UPS - също без проблем
Имам приятелка в ТНТ - от нея знам, че всички спедитори се дънят понякога - въпрос на късмет е...А има клиенти, с които непрекъснато се случва /по неписаните закони/...
С който и да пращам, все си пожелавам да не съм от последните 8) ...
paraglider
Обратна връзка:

Мнение от paraglider »

Absolutno sam saglasna s tornado!

Az sa6to slujebno polzvam Speedy ve4e 2 godini i do sega sme imali edin, dva pati problem i to ne sa6testven!Prosto sa zakasnyavali s den primerno!Ne sa se gubili pratki!Mislya, 4e naistina e vapros na kasmet!Sajalyavam za tova koeto se e slu4ilo!Naistina e mnogo nepriatno, no....tova moje da vi se slu4i i s druga speditorska firma!Garantzia nyama!ako edno ne6to e pisano da stane, to to 6te stane po edin ili drug na4in!I za dobro i za lo6o!
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
LaRue

Мнение от LaRue »

tornado написа:Служебно - повече от 3 години ползваме Спиди - никакъв проблем!...
Ми, че то Спиди си е филибарска фирма, аз ли да ви я ползвам :wink:
Всички фирми грешат, но не е нормално да поръчаш куриер за машина 90 кг. и те да ти изпратят куриер пешеходец :shock: на който за капак и телефон не са му дали, че и с телефон да им отслужиш .... в края на краищата плащам за някаква услуга :idea:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
paraglider
Обратна връзка:

Мнение от paraglider »

Ми, че то Спиди си е филибарска фирма, аз ли да ви я ползвам :wink:
Всички фирми грешат, но не е нормално да поръчаш куриер за машина 90 кг. и те да ти изпратят куриер пешеходец :shock: на който за капак и телефон не са му дали, че и с телефон да им отслужиш .... в края на краищата плащам за някаква услуга :idea:[/quote]

Ai stiga be!!!!I do Levunovo li hodi speedy ve4e???!!Breii, bravo na teya hora!Parvo Plovdiv, a po kasno i v drugi gradove :oops: sela! :D :D :D :D :D :D :D :D
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
Аватар
Todd

Мнение от Todd »

Абе вие що не четете форума!? И вижте процента на тези, които са се опарили от тях!
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... ght=speedy
После Спиди са такива, Спиди са онакива.
Ами припомнете си старата англиска фраза: "Не съм толкова богат, че да купувам евтино".:idea:
Преди да решите с кого да пращате документи, задайте си въпроса: "Кое Ви струва по-скъпо - визите и документите или куриерската услуга?":?: :?:
Аз лично, със Спиди бих изпратил само картичка на баба си в Румъния. Ама добре,че нямам такава! :lol:
По-добре малък ум, отколкото голям цирей!
Заключено