НЕ, на втори кабинков лифт в Пирин !

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Re: НЕ, на втори кабинков лифт в Пирин !

Мнение от MrGeek »

jovani написа:В тази тема не си го казвал, но има твой коментар в друга тема
Къде видя "мнение" в другата тема и каква връзка има сравнението на цени на карти в различни курорти със спора за екологията и втория лифт на Банско? Не се ли усещаш, че вече дори не си смешен, а отдавна си се прехвърлил в зоната на пълната досада? Ако нещо те стяга чепика - излез навън и подишай малко чист въздух, предполагм вече не е минус 30 градуса при вас.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

MrGeek написа:
jovani написа:В тази тема не си го казвал, но има твой коментар в друга тема
Къде видя "мнение" в другата тема и каква връзка има сравнението на цени на карти в различни курорти със спора за екологията и втория лифт на Банско? Не се ли усещаш, че вече дори не си смешен, а отдавна си се прехвърлил в зоната на пълната досада? Ако нещо те стяга чепика - излез навън и подишай малко чист въздух, предполагм вече не е минус 30 градуса при вас.

ахха
това да го считам,че досадниците станахте двама и не си вече сам самотен ти :lol:
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
pumpy

Мнение от pumpy »

jovani написа: Иван1007 откровенно твърди в тази тема, че презастрояването е довело до намалял брой туристи, което явно не е вярно.
Пумпи е третият, с което бройката е попълнена.
Моля, моля: НИКОГА не съм твърдял, че презастрояването е довело до "намалял брой туристи" и ако можеш да ми покажеш обратното ще е супер.....
Това, което твърдя, е че там е един кръг: повече хотели, повече писти, повече лифт, повече хотели, повече писти, повече туристи и накрая ПО-МАЛКО ПРИРОДА. Когато концесията е подписана 2001 и кабинката направена (знам ли кога беше, но ще да е било преди 2004, защото съм се возил на нея) цялата тази бетонна ДЖУНГЛА оттатък Глазне я нямаше. Воденицата беше в гората, Банско беше едно малко село.
Така, както е тръгнало утре ще трябва да им правят градски транспорт, че няма да могат да ходят вече пеша от единия край на града до другия.....
speedy

Мнение от speedy »

pumpy написа: Моля, моля: НИКОГА не съм твърдял, че презастрояването е довело до "намалял брой туристи"
Нали знаеш, че сега ще трябва да докажеш че никога не си твърдял това, като цитираш всичко което си написал през живота си?
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
jovani

Мнение от jovani »

speedy написа:
pumpy написа: Моля, моля: НИКОГА не съм твърдял, че презастрояването е довело до "намалял брой туристи"
Нали знаеш, че сега ще трябва да докажеш че никога не си твърдял това, като цитираш всичко което си написал през живота си?
Вие сега за думите ли се хванахте или за принципа?
След като превърнахте форума в национален спорт "оплюй българското" решихте да се хванете за едно мнение.
Добре - може да съм се объркал, признавам си - в тази тема има само 1 човек дал такова мнение.
Това променя ли всичко останало, което съм написал?
Последно промяна от jovani на Чет Фев 25, 2016 2:57 pm, променено общо 1 път.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
speedy

Мнение от speedy »

jovani написа:
speedy написа:
Принципът е, че ако твърдиш нещо, трябва да го докажеш.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
pumpy

Мнение от pumpy »

Кой принцип: да ми слагат думи в устата ???
Няма да доказвам, че не съм камила. Който не може да чете български език да се научи....
jovani

Мнение от jovani »

speedy написа:
jovani написа:
speedy написа:
Принципът е, че ако твърдиш нещо, трябва да го докажеш.
Добре, мнението ми беше пресилено - човекът е само един.
Фактите: курортът е пълен с туристи, независимо от високите цени и невъзможността да ги обслужват.
Търсенето превишава предлагането.
Следват две възможности - увеличава се капацита или се увеличават цените. Коя е по-добрата?
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

jovani написа:
speedy написа:
След като превърнахте форума в национален спорт "оплюй българското" решихте да се хванете за едно мнение.
Добре - може да съм се объркал, признавам си - в тази тема има само 1 човек дал такова мнение.
Кой ще да е той?

Цитирай го.

Аз вече писах, че си измисляш тези, приписваш ги на някого и после се пъниш да опровергаваш себе си.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
joro

Мнение от joro »

Проблемът на Банско е в това, че всички хотели са в града, на пистите не е разрешено да се строи нищо друго, освен лифтове. А за извозването на туристите от хотелите в града до пистите един лифт не е достатъчен. Трябва поне още един. В разширяването на града няма нищо лошо- и София, и Ню Йорк някога са били села. Не може да искаш хем да развиваш туризъм и да идват все-повече туристи, хем да не се разширяваш. В Банско и околността няма друг поминък- няма големи предприятия, няма пристанища, земята не е плодородна. Хората от туризма си вадят хляба- местните и още хиляди безработни от цяла България. През зимния сезон тук идват над 5000 души персонал от други градове да изкарват пари.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Проблемът на Банско е, че в града има двойно повече места в хотели, отколкото е капацитета на ски съоръженията. Хубаво е, че не може да се строи в планината, защото иначе щеше да се застрои като София, Ню Йорк и Мексико Сити заедно. Ски естествено няма да има къде да се карат.

Резултата от презастрояването е славата на Банско като евтин и некачествен курорт. Дори и евтинията не е способна да го запълни - евтини са ни цените, евтини са ни жените.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

jovani

Мнение от jovani »

Ivan1007 написа:Проблемът на Банско е, че в града има двойно повече места в хотели, отколкото е капацитета на ски съоръженията. Хубаво е, че не може да се строи в планината, защото иначе щеше да се застрои като София, Ню Йорк и Мексико Сити заедно. Ски естествено няма да има къде да се карат.

Резултата от презастрояването е славата на Банско като евтин и некачествен курорт. Дори и евтинията не е способна да го запълни - евтини са ни цените, евтини са ни жените.
Е, нали беше по-скъп от Австрия? Последно евтин ли е, или е скъп?
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

jovani написа:Вие сега за думите ли се хванахте или за принципа?
Изображение

С една добавка от мен към горното. :D

TROLL DONT READ TROLL WRITE ONLY
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
jovani

Мнение от jovani »

MrGeek написа:
jovani написа:Вие сега за думите ли се хванахте или за принципа?
Изображение

С една добавка от мен към горното. :D

TROLL DONT READ TROLL WRITE ONLY
Автопортрет! И текста на английски кърти мивки.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

jovani написа:
Ivan1007 написа:Проблемът на Банско е, че в града има двойно повече места в хотели, отколкото е капацитета на ски съоръженията. Хубаво е, че не може да се строи в планината, защото иначе щеше да се застрои като София, Ню Йорк и Мексико Сити заедно. Ски естествено няма да има къде да се карат.

Е, нали беше по-скъп от Австрия? Последно евтин ли е, или е скъп?
Скучен си. :yawn:

Публикувай отговор