Относно цената без особено задълбаване го намирам за 28 000 MRSP което значи че ще е по -евтин в магазина

Дискавъри Спорт е съвременен модел и изглежда много различно. Освен и навремето да е имало някакъв друг дискавъри ...jovani написа:Хондата била нова, в Канада всички карат само нови мотоциклети и автомобили бла, бла...
А Ленд Роувърът отзад на същата снимка с мотора от коя година е, че не мога да се сетя?
Моделът е "дискавъри", произвеждан м/у 1997 до 1999 година, отпреди има-няма 20 и кусур години, обаче още го търкалят по тези места...
Като си тръгнал да обаждаш за застраховки бай Линко, дай един Монтреалски адрес за да си регистрирам новия Мерцедес, защото Торонтовската застраховка ми иде много нагоре, има няма едни 400 на месец ...agent Ozo написа:Знам, знам, Хълски. Ти говориш винаги само това, което ти изнася на теб.
Затова и нито признаваш, нито пък искаш и да чуеш какво казва някой с по-различна гледна точка от твоята.
Вади КЕША Майна, стига го трупа под дюшекаmyhata II написа:Като си тръгнал да обаждаш за застраховки бай Линко, дай един Монтреалски адрес за да си регистрирам новия Мерцедес, защото Торонтовската застраховка ми иде много нагоре, има няма едни 400 на месец ...agent Ozo написа:Знам, знам, Хълски. Ти говориш винаги само това, което ти изнася на теб.
Затова и нито признаваш, нито пък искаш и да чуеш какво казва някой с по-различна гледна точка от твоята.