Времето в Канада
- klisurov
- Обратна връзка:
Re: Времето в Канада
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
- Bistra
- Напуснал форума
Става и с преобуване. Даже аз бих го препоръчала.
Няма нужда ботите ти да са елегантни. Носиш си допълнително класически половинки обувки, прясно обработени с вакса. Смяната става за секунди във фоайето, тоалетната или асансьора.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- klisurov
- Обратна връзка:
Не ми създавай още един "битовизъм": Не ми се ходи с втори чифт обувки под мишница.Bistra написа:Става и с преобуване. Даже аз бих го препоръчала.
Няма нужда ботите ти да са елегантни. Носиш си допълнително класически половинки обувки, прясно обработени с вакса. Смяната става за секунди във фоайето, тоалетната или асансьора.
А и не ме кефи идеята да се шматкам из градО с туристически обувки ... в определени случаи предпочитам пеша или с градския транспорт.
Иначе за "интервю" си права: Дори и по джапанки може да се притича от колата до офиса

ПП Имам едни по-ниски и по-леки обуща, ама и те са грозни за по главната.
Не се бъзикам, изхвърлил съм над пет чифта обувки: Изкарват един сезон, а в началото на следващия вече са разлепени.
С pajar направо имах късмет, че сдадоха на втората седмица, т.е. още в гаранцията.
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Koko
Koko
- Independent
Хубави зимни боти си бях взела от един магазин, който вече не съществува. Марката беше Blondo, естествена кожа, специално обработени против сняг и дъжд. Изтраяха три или четири зими, джапане и сняг. Нямаха нужда от поддръжка и бяха достатъчно елегантни да се покажеш пред "чужди" хора. На моите само дръжките на циповете не издържаха, иначе още стават за носене.
http://www.blondo.ca/en/products/men"
http://www.blondo.ca/en/products/men"
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
- Люта чушка ®
Някои от най-добрите марки обувки, събрани заедно http://www.chaussuresledepot.com/chaussures-homme.html"
Личен фаворит - Merrell. Повечето им модели не стават "за интервю", но пък хубавото е че държат краката топли и сухи през зимата.
Личен фаворит - Merrell. Повечето им модели не стават "за интервю", но пък хубавото е че държат краката топли и сухи през зимата.
Хайде наште! Яжте люти чушки!
Стига сме си правили оглушки...
Bistra написа:Винаги се намира по някой съсед (за без пари)Joya написа:Евентуално риенето на сняг би било неудобство ако нямаш мъжили компания изпраща един батко с трактор срещу 230 $ на зима.

Миналата зима гледах през прозореца и се чудих на еманципацията им тук, всеки сам си копае колата, половината двор го чисти единия, другата половина другия. Не че нещо ама нашите си мъже по-биват сякаш

"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.

Dead Eyes See No Future
То да беше само двора....ми то те и раната делят, който колко и кога да купува, според предварително определен бюджет, нито по малко нито повече. Кой кога да готви. Кой кога да гледа децата. Кой кога кого да оправяJoya написа:Bistra написа:Винаги се намира по някой съсед (за без пари)Joya написа:Евентуално риенето на сняг би било неудобство ако нямаш мъжили компания изпраща един батко с трактор срещу 230 $ на зима.
за къща може и да минава номера, ама да викна съседа да ми отрие колата....при условие че жена му рие като багер, ще ме срам
![]()
Миналата зима гледах през прозореца и се чудих на еманципацията им тук, всеки сам си копае колата, половината двор го чисти единия, другата половина другия. Не че нещо ама нашите си мъже по-биват сякаш

Майтап няма, ама имам един колега, всеки ден като дойде на работа, умира от глад, а преди да си тръгне вечерта, винаги си взима сандвич....горкичкият.....ма такива са местните мацки, еманципирани, сиреч не готвят

Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
- Люта чушка ®
В същия дух - който и умопомрачен в Монтреал си е поискал скапания дъжд този уикенд, по-добре да не си признава!
Хайде наште! Яжте люти чушки!
- ablood
- Обратна връзка:
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Люта чушка ® написа:Някои от най-добрите марки обувки, събрани заедно http://www.chaussuresledepot.com/chaussures-homme.html"
Merrell - mine 2

ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
А не баш така ,п о голямата част от българските мъже ни готвят,ни чистят, ни деца гледат. Тук добре си разпределят ролите.Joya написа:Bistra написа:Винаги се намира по някой съсед (за без пари)Joya написа:Евентуално риенето на сняг би било неудобство ако нямаш мъжили компания изпраща един батко с трактор срещу 230 $ на зима.
за къща може и да минава номера, ама да викна съседа да ми отрие колата....при условие че жена му рие като багер, ще ме срам
![]()
-27 не ми хересва, ама +7 и дъжд е позле.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- ablood
- Обратна връзка:
Това от статистическо проучване на българските емигранти ли е, или на неколцината семейства, дето познаваш достатъчно добре?IRA написа:А не баш така ,п о голямата част от българските мъже ни готвят,ни чистят, ни деца гледат.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.