Чакай, ти не само нарече цял етнос/раса, която включва жена ми и 1/2 от сина ми "сган", ами и въздишаш по дискриминационните и позорни закони отпреди век, т.е. ако зависи от теб, мои любими хора ще бъдат 2-ра класа (ако и въобще) граждани на Канада.ivandaman написа:Само на мен ли ми се струва малко иронично че човек който доскоро имаше аватар на Дик Чейни си позволява да определя другите като Хейтъри, Дебили и Лузъри.
For the record, независимо от различните ни мнения, досега НИКОГА не съм си позволил да отправя лична нападка към теб или към някой друг, докато ти изисканият, ученият, интелигентият и толерантният, си позволяваш да обиждаш само защото някой има различно мнение от теб??
Sometimes objects in the mirror may be dumber than they appear.
Коментарът ми беше определено сдържан предвид отрватителните ти реплики и беше породен от твоите собствени думи. Реакция е на нещо, което ти конкретно си направил. Твоите "расзъждения" са базирани на неприязън към цяла група хора, повече от милиард от които не са ти направили абсолютно нищо. Замисли се върху това преди да се правиш на обиден.
Има една мисъл на един канадски автор: “Racism is a refuge for the ignorant. It seeks to divide and to destroy. It is the enemy of freedom, and deserves to be met head-on and stamped out.”
Та така.