Филм на ВВС за алкохолните оргии в Сл. бряг

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
myhata II

Re: Филм на ВВС за алкохолните оргии в Сл. бряг

Мнение от myhata II »

MrGeek написа:
davidT написа:Иначе Слънчака е номер 1 курорт в бг !!!
Къде това???
В Слънчака, не разбра ли бе ? :rofl:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

myhata II написа:
MrGeek написа:
davidT написа:Иначе Слънчака е номер 1 курорт в бг !!!
Къде това???
В Слънчака, не разбра ли бе ? :rofl:
Ясно, бг е в Слънчака. А там има ли слънчаци ? Навремето ги ловяхме по гьоловете. :D Ако не знаеш к'во е слънчак, питай да ти кажа.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

MrGeek написа:Жоре, тази отдавна забравена тема я изрови бай ти спиро - друг един изтъкнат родолюбец, затова се сърди на него.
По-интересно е, че българските медии продължават да го дълбаят ... На това например попаднах в днешното издание на novinite.bg:
Борим разврата на Слънчев бряг с глоби от 500 евро

Лично на мен ми се струва тъпо чак толкова да го раздухват ... и аз съм бил на 20-25 години и съм имал точно същите интереси като днешните младежи. В днешно време имам други приоритети и интереси и според тях си избирам курортите, които посещавам.

Защо трябва да има специални глоби за "пияни туристи" ? Това значи ли, че ако си "местен" същите закони не важат за теб ? Защо трябва да се налагат санкции на агенциите, като че ли са осиновители на туристите дошли чрез тях? Цялата тая работа с тия глоби ми изглежда малко като ретро-соц ... подобни мерки може би биха вършели добра работа при руските групи през '80-те, но в днешно време изглеждат странно (меко казано).
joro

Мнение от joro »

Пиян украинец паднал от седмия етаж на хотел в Слънчев Бряг
http://m.standartnews.com/regionalni/uk ... 50084.html"
Всеки сам си пати от акъла си!
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Не знам как Жорко е видял препълненост на това "скапано място" (по думите на Щерю) Равда, ама ей сега ми попадна един друг поглед върху нещата.
Алчност и фекалии прогониха туриста от Черно море
Да мъ 'звиняват патриотиту! :P :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
scoubidou

Мнение от scoubidou »

Bistra написа:Не знам как Жорко е видял препълненост на това "скапано място" (по думите на Щерю) Равда, ама ей сега ми попадна един друг поглед върху нещата.
Te tova 6te progoni i xorata ot foruma.
P.S. Kato vklu4a na kirilica moga da pi6a samo 4isla :@
IE.11
234551-¸¸=-^<;é.#1é.,#12=-;.é,
joro

Мнение от joro »

Bistra написа:Не знам как Жорко е видял препълненост на това "скапано място" (по думите на Щерю) Равда, ама ей сега ми попадна един друг поглед върху нещата.
Глупости на търкалета от журналисти-комплексари. Нищо вярно. Наличието на водорасли показва, че водата е чиста. На Равда на кея ловяха риба, а на самия плаж по дъното имаше рачета-отшелници, от ония дето се пъхат в черупки като охлюви-също критерий за чиста вода. И туристи имаше страшно много. Не вярвайте на комплексарите и врънкалата. В България туристите се увеличават всяка година напук на всички глупости, дето се публикуват.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

joro написа:Глупости на търкалета от журналисти-комплексари. Нищо вярно. Наличието на водорасли показва, че водата е чиста. На Равда на кея ловяха риба, а на самия плаж по дъното имаше рачета-отшелници, от ония дето се пъхат в черупки като охлюви-също критерий за чиста вода. И туристи имаше страшно много. Не вярвайте на комплексарите и врънкалата. В България туристите се увеличават всяка година напук на всички глупости, дето се публикуват.
Да беше английски журналист, не бих му повярвала, щото съм патриот и аз (виж колко хубаво пиша на кирилица, даже ;) )...Ама той си е наш роден...комплексар, викаш?! :worried:
Не схващам логиката, нещо. :$
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Ти слушай Бистра, да ти отвори очите от Монтреал, какъв е бил живота на водораслите в Черно море :D :rofl:
Стефан Цанев
joro

Мнение от joro »

Bistra написа:
joro написа:Глупости на търкалета от журналисти-комплексари. Нищо вярно. Наличието на водорасли показва, че водата е чиста. На Равда на кея ловяха риба, а на самия плаж по дъното имаше рачета-отшелници, от ония дето се пъхат в черупки като охлюви-също критерий за чиста вода. И туристи имаше страшно много. Не вярвайте на комплексарите и врънкалата. В България туристите се увеличават всяка година напук на всички глупости, дето се публикуват.
Да беше английски журналист, не бих му повярвала, щото съм патриот и аз (виж колко хубаво пиша на кирилица, даже ;) )...Ама той си е наш роден...комплексар, викаш?! :worried:
Не схващам логиката, нещо. :$
Че какво значение има дали е роден или чуждоземен? Аз ви казвам какви са моите впечатления. Ако искате да отидете на море, а не на бар или кръчма отидете в Равда, Приморско, Царево. На Слънчев Бряг и на мен не ми харесва. Все пак за всеки влак си има пътници. Преди години, когато в Банско се проведе първия джаз фестивал имаше какви ли не подигравки от типа "Какъв джаз в това тъпо село?" А ето че с желание и работа нещата се случват. От врънкане и чертогледство полза няма, най-вече за тия дето врънкат и черногледстват постоянно.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

joro написа:Преди години, когато в Банско се проведе първия джаз фестивал имаше какви ли не подигравки от типа "Какъв джаз в това тъпо село?" А ето че с желание и работа нещата се случват
Така е, един от най-големите фестивали в Британска Колумбия, Squamish Valley Music Festival, също е "селски", но това не му пречи ни най-малко.
https://www.facebook.com/SquamishFestival/timeline"

Woodstock също е "селски фестивал". ;)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ето мнението на още един комплексар: :lol:
„Системата привлича нископлатежни гости. Това води и до предлагането на много некачествени храни поради слабия контрол и изобщо заради трудностите при контролирането. Един храноден на турист при системата ол инклузив е под 20 лв.”, обяснява председателят на Варненската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите Димитър Лефтеров.
Роден ол инклузив: Кренвирши като картон за закуска, картофи и… още картофи
Абре, Жоре, прав си: "За всеки влак има пътници!"....
Ама аз не деяна вече само на принцеси и цаца, бре! :sweat: Хората минават различни етапи от живота си. Да речем, че мизерният студентски период отдавна е отминал за мен.
Там, където аз почивах имаше от пиле - мляко, включително черен хайвер.
Иначе и аз се радвам, че туристопотокът нараства, ама какви са туристите е съвсем друг въпрос. Изглежда, българите са нация, която твърде евтино си продава активите, което е тъжно.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:Ето мнението на още един комплексар: :lol:
„Системата привлича нископлатежни гости. Това води и до предлагането на много некачествени храни поради слабия контрол и изобщо заради трудностите при контролирането. Един храноден на турист при системата ол инклузив е под 20 лв.”, обяснява председателят на Варненската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите Димитър Лефтеров.
Роден ол инклузив: Кренвирши като картон за закуска, картофи и… още картофи
Абре, Жоре, прав си: "За всеки влак има пътници!"....
Ама аз не деяна вече само на принцеси и цаца, бре! :sweat: Хората минават различни етапи от живота си. Да речем, че мизерният студентски период отдавна е отминал за мен.
Там, където аз почивах имаше от пиле - мляко, включително черен хайвер.
Иначе и аз се радвам, че туристопотокът нараства, ама какви са туристите е съвсем друг въпрос. Изглежда, българите са нация, която твърде евтино си продава активите, което е тъжно.
А на жълади сирене може ли да караш ? ;) :D
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа: А на жълади сирене може ли да караш ? ;) :D
Мух, аз почти нищо не ям. Обаче хората около мен ядат и затова гледам да им осигуря най-доброто. Твърде ограничени са щастливите мигове в живота, когато сме всички заедно и творим спомени. Затова не трябва да се правят компромиси в стилово отношение. :P ;)
joro

Мнение от joro »

Bistra написа:
myhata II написа: А на жълади сирене може ли да караш ? ;) :D
Мух, аз почти нищо не ям. Обаче хората около мен ядат и затова гледам да им осигуря най-доброто. Твърде ограничени са щастливите мигове в живота, когато сме всички заедно и творим спомени. Затова не трябва да се правят компромиси в стилово отношение. :P ;)
Стига бе! В България да се оплаквате от яденето! Единствената страна в света, където китайските ресторанти и Макдоналдс нямат никакъв шанс.
Публикувай отговор