В Слънчака, не разбра ли бе ?MrGeek написа:Къде това???davidT написа:Иначе Слънчака е номер 1 курорт в бг !!!

В Слънчака, не разбра ли бе ?MrGeek написа:Къде това???davidT написа:Иначе Слънчака е номер 1 курорт в бг !!!
Ясно, бг е в Слънчака. А там има ли слънчаци ? Навремето ги ловяхме по гьоловете.myhata II написа:В Слънчака, не разбра ли бе ?MrGeek написа:Къде това???davidT написа:Иначе Слънчака е номер 1 курорт в бг !!!
По-интересно е, че българските медии продължават да го дълбаят ... На това например попаднах в днешното издание на novinite.bg:MrGeek написа:Жоре, тази отдавна забравена тема я изрови бай ти спиро - друг един изтъкнат родолюбец, затова се сърди на него.
Te tova 6te progoni i xorata ot foruma.Bistra написа:Не знам как Жорко е видял препълненост на това "скапано място" (по думите на Щерю) Равда, ама ей сега ми попадна един друг поглед върху нещата.
Алчност и фекалии прогониха туриста от Черно море
Да мъ 'звиняват патриотиту!![]()
Глупости на търкалета от журналисти-комплексари. Нищо вярно. Наличието на водорасли показва, че водата е чиста. На Равда на кея ловяха риба, а на самия плаж по дъното имаше рачета-отшелници, от ония дето се пъхат в черупки като охлюви-също критерий за чиста вода. И туристи имаше страшно много. Не вярвайте на комплексарите и врънкалата. В България туристите се увеличават всяка година напук на всички глупости, дето се публикуват.Bistra написа:Не знам как Жорко е видял препълненост на това "скапано място" (по думите на Щерю) Равда, ама ей сега ми попадна един друг поглед върху нещата.
Алчност и фекалии прогониха туриста от Черно море
Да мъ 'звиняват патриотиту!![]()
Да беше английски журналист, не бих му повярвала, щото съм патриот и аз (виж колко хубаво пиша на кирилица, дажеjoro написа:Глупости на търкалета от журналисти-комплексари. Нищо вярно. Наличието на водорасли показва, че водата е чиста. На Равда на кея ловяха риба, а на самия плаж по дъното имаше рачета-отшелници, от ония дето се пъхат в черупки като охлюви-също критерий за чиста вода. И туристи имаше страшно много. Не вярвайте на комплексарите и врънкалата. В България туристите се увеличават всяка година напук на всички глупости, дето се публикуват.
Че какво значение има дали е роден или чуждоземен? Аз ви казвам какви са моите впечатления. Ако искате да отидете на море, а не на бар или кръчма отидете в Равда, Приморско, Царево. На Слънчев Бряг и на мен не ми харесва. Все пак за всеки влак си има пътници. Преди години, когато в Банско се проведе първия джаз фестивал имаше какви ли не подигравки от типа "Какъв джаз в това тъпо село?" А ето че с желание и работа нещата се случват. От врънкане и чертогледство полза няма, най-вече за тия дето врънкат и черногледстват постоянно.Bistra написа:Да беше английски журналист, не бих му повярвала, щото съм патриот и аз (виж колко хубаво пиша на кирилица, дажеjoro написа:Глупости на търкалета от журналисти-комплексари. Нищо вярно. Наличието на водорасли показва, че водата е чиста. На Равда на кея ловяха риба, а на самия плаж по дъното имаше рачета-отшелници, от ония дето се пъхат в черупки като охлюви-също критерий за чиста вода. И туристи имаше страшно много. Не вярвайте на комплексарите и врънкалата. В България туристите се увеличават всяка година напук на всички глупости, дето се публикуват.)...Ама той си е наш роден...комплексар, викаш?!
![]()
Не схващам логиката, нещо.
Така е, един от най-големите фестивали в Британска Колумбия, Squamish Valley Music Festival, също е "селски", но това не му пречи ни най-малко.joro написа:Преди години, когато в Банско се проведе първия джаз фестивал имаше какви ли не подигравки от типа "Какъв джаз в това тъпо село?" А ето че с желание и работа нещата се случват
Роден ол инклузив: Кренвирши като картон за закуска, картофи и… още картофи„Системата привлича нископлатежни гости. Това води и до предлагането на много некачествени храни поради слабия контрол и изобщо заради трудностите при контролирането. Един храноден на турист при системата ол инклузив е под 20 лв.”, обяснява председателят на Варненската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите Димитър Лефтеров.
А на жълади сирене може ли да караш ?Bistra написа:Ето мнението на още един комплексар:
Роден ол инклузив: Кренвирши като картон за закуска, картофи и… още картофи„Системата привлича нископлатежни гости. Това води и до предлагането на много некачествени храни поради слабия контрол и изобщо заради трудностите при контролирането. Един храноден на турист при системата ол инклузив е под 20 лв.”, обяснява председателят на Варненската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите Димитър Лефтеров.
Абре, Жоре, прав си: "За всеки влак има пътници!"....
Ама аз не деяна вече само на принцеси и цаца, бре!Хората минават различни етапи от живота си. Да речем, че мизерният студентски период отдавна е отминал за мен.
Там, където аз почивах имаше от пиле - мляко, включително черен хайвер.
Иначе и аз се радвам, че туристопотокът нараства, ама какви са туристите е съвсем друг въпрос. Изглежда, българите са нация, която твърде евтино си продава активите, което е тъжно.
Мух, аз почти нищо не ям. Обаче хората около мен ядат и затова гледам да им осигуря най-доброто. Твърде ограничени са щастливите мигове в живота, когато сме всички заедно и творим спомени. Затова не трябва да се правят компромиси в стилово отношение.myhata II написа: А на жълади сирене може ли да караш ?![]()
Стига бе! В България да се оплаквате от яденето! Единствената страна в света, където китайските ресторанти и Макдоналдс нямат никакъв шанс.Bistra написа:Мух, аз почти нищо не ям. Обаче хората около мен ядат и затова гледам да им осигуря най-доброто. Твърде ограничени са щастливите мигове в живота, когато сме всички заедно и творим спомени. Затова не трябва да се правят компромиси в стилово отношение.myhata II написа: А на жълади сирене може ли да караш ?![]()
![]()