Някой заменял ли е канадска шофьорска книжка за българска?
Re: Някой заменял ли е канадска шофьорска книжка за българск
Ех, критическата не прощава. 

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- John Smith
Ако пък знаеш колко имота в Конго мога да си купя...Joy написа:Не стига че обречен да живее в идиотска изоставаща във всяко отношение страна, с още по-ненормално население и общество, ами на всичкото отгоре за цена на която може да има 5 имота в Бг от които да взима рента повече от заплатата му в Канада.

Благодаря за желанието да ми правиш сметките, ама се справям и сам някак.
Успех ти пожелавам и да се похвалиш като пребориш българската шофьорска книжка!
В случая не е критическа възраст, а паническо търсене на изход от критична ситуация.IRA написа:Ех, критическата не прощава.
Wise men don't need advice. Fools won't take it.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Само аз ли забелязвам парадокса, че "личност" неспособна да издържи изпит за шофьорска книжка на родният си език, която открито си признава че не е в състояние да се научи да се справя с "ръчни скорости", раздава диагнози наляво и надясно и нарича хора много по-способни от нея......"лузъри"?????
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
- optics
- Модератор
не си само ти
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Уменията да се управлява кола с ръчни скорости изобщо не говори за умения да се справяш с важните неща в живота. Всеки тракторист умее да кара на ръчни. Аз НЕ ЖЕЛАЯ подобна техника изобщо да виждам. Да си я кара Бай ти Пешо от Долна Диканя. 
И вие си четкайте самолюбието че не сте лузъри щом карате ръчки.
А аз ще си карам това което искам.

И вие си четкайте самолюбието че не сте лузъри щом карате ръчки.

- ablood
- Обратна връзка:
Спретнали сте си дискусийка с интересна събеседничка.
Знае, че д БГ се живеело "милиони" пъти по-добре, ама дошла в Квебек.
На социал било много по-достойно от професионална кариера, ама се връща в несоциална БГ.
Хората по няколко пъти продават и си сменят "картонените" къщи (дето топлят при -35), ама за нея било заробване.
Не е успяла да да се закрепи в Канада, не може да си купи/уреди БГ книжка, но няма "бръмбари в главата" и ще се развива в БГ.
Родителите в Канада не оставяли имоти на децата си, не защото младите вече са си купили, ами поради липса на родителски ценности.
Знае, че д БГ се живеело "милиони" пъти по-добре, ама дошла в Квебек.
На социал било много по-достойно от професионална кариера, ама се връща в несоциална БГ.
Хората по няколко пъти продават и си сменят "картонените" къщи (дето топлят при -35), ама за нея било заробване.
Не е успяла да да се закрепи в Канада, не може да си купи/уреди БГ книжка, но няма "бръмбари в главата" и ще се развива в БГ.
Родителите в Канада не оставяли имоти на децата си, не защото младите вече са си купили, ами поради липса на родителски ценности.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- hoyden
- Обратна връзка:
Аз пък не мога да повярвам, че има такива мазохисти. Цели 10 години да се мъчиш на това гадно и противно място 

“Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.” Алберт Айнщайн
- Bistra
- Напуснал форума
Ааааа-ааааа извинявай, ама това не е така. Имам приятелка, на която бабата на съпруга и точно си продава имота. В старческия дом ще си живее от пенсията и рентата от други имоти.Joy написа: Само не разбрах какво му пречи на народа в други страни да получава наследство..
Ммм...бабата в Канада не си дава къщата за която е бъхтала цял живот на децата, а я продава и с париците си доживява последните годинки в старчески дом. Това е манталилета на обществото в което си обречен да съществуваш. За тях няма и родителски ценности та камо ли нормални обществени.
Поставила е изискване, че двамата внука наследяват парите, но само ако те отидат за покупка на къща.
Това само по себе си не е лошо, защото наистина ще им остави нещо.Иначе има голяма възможност кешът да бъде профукан за нещо друго.Дет викаш ти сигур има за пример някои "лузъри", които стоейки тук на социал профукват по няколко апартамента оставени им от баба и мама, после на връщане в България ни обЕсняват какви сме всички ние, които оставаме тук.
8 страници вече за някой, който не може да си изкара книжка с ръчни скорости.
Аз се предавам и отказвам да пиша по тази тема!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Джой лек ти път и успехи в Бгто !

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
-
А колкото до максимата "залудо работи- залудо не стой", тя е отживелица от соца. Милион пъти по-добре социал и далавера отколкото "каква да е работа". Поне е показател, че ти работят малко мозъчните гънки в правилна посока. Само че тази система не се прецаква- това не е България. Тук можеш да си само от прецаканите. На грешното място си прилагат "талантите" и то с кокошкарски истории.[/quote]
Защо не споделиш и с другите "далавераджии", колко е добре положението в бг-то и вкупум заедно да си заминете от тук. Малко да ни пооправят дупките, че от далавераджий като вас пари за такива екстри няма. Хайде със здраве
Защо не споделиш и с другите "далавераджии", колко е добре положението в бг-то и вкупум заедно да си заминете от тук. Малко да ни пооправят дупките, че от далавераджий като вас пари за такива екстри няма. Хайде със здраве
Тая не е наред.
Joy, продължавай да ръсиш бисери в същия дух, отдавна не бях се смял така. Също, наслука, попътен вятър и don't let the door hit you on your way out
Joy, продължавай да ръсиш бисери в същия дух, отдавна не бях се смял така. Също, наслука, попътен вятър и don't let the door hit you on your way out

-
- Напуснал форума
Много се смях последните 4-5 страници. Абе, тва Joy жена ли е ? Май мъжа й отдавна не й е обръщал внимание, че съвсем се е издухала 

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
-
Не е смешно Марто. Момичето от правене на далаверки е пропуснала и пропиляла най-хубавите години от живота сиMarto написа:Тая не е наред.

Е, чак пък толкова. Говорила си е с "приятели" в БГ, които по стар обичай са й обяснили колко са велики, как всичко е мед и масло, че работят за не знам колко хиляди и прочие. Това, заедно с гадната Канада, където лайфстайла е бил далавери + социал произвеждат огромно количество адреналин и хъс. Този хъс е толкова голям, че граничи, дори се застъпва със злоба. Тези "качества" - хъс + злоба + далавераджийска натура са особено ценни в БГ.
Мисля, че Joy е взела правилното решение. Всеки сам си знае и насила хубост не става. Както по-рано пожелах - Успехи и попътен вятър
Мисля, че Joy е взела правилното решение. Всеки сам си знае и насила хубост не става. Както по-рано пожелах - Успехи и попътен вятър

Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Той е стахановец!Ударник!!!Изпълнил е програмата-петилетката за 4 годиниmyhata II написа:Нали преди 4 години си дошъл от Монтреал бе ?John Smith написа:И не съм купил 1/2 къща кеш. Започнах с 25% преди 5 години. Към 10-тата година мисля да приключвам с изплащанията.