Как се е осъществявало на практика досега?Ivan1007 написа:Това го разбрах.miteto написа:Предлагам мъже да ползват мъжки тоалетни и жени да ползват женски тоалетни, както е по-предназначение.
Не разбрах как да се осъществи на практика.
Охрана пред всяка тоалетна със събличане до голо или само с опипване?
Средната заплата достигна 1205 лева
Re: Средната заплата достигна 1205 лева
Природата откъде изскочи на дневен ред? В природата има и канибализъм и incest и т.н. Тия животински порядки да ги следваме ли също или само тия дето другарите от buzzfeed ни посочат?pumpy написа:Абе ти можеш да си завреш главата и в пясъка, това обаче не променя факта, какво точно се случва в природата. И то не в твоята природа, а в онази, която не можеш да определиш и контролираш с назадничавите ти порядки.ivandaman написа:Yeap.. My right-wing ad-blocker prevents me from opening buzzfeed. It flags it as a NWO-neo-liberal-globo-homo propaganda web site..pumpy написа:ivandaman написа:.......която ненавижда всичко което е естествено и съобразено с природата..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
най-вероятно всично това е fake news, но представи си ако има нещо вярно.
От кога някакви си социално/религиозни порядки наложени от обществото се смятат за "съобразени с природата"![]()
![]()
- optics
- Модератор
Аз па предлагам всички тоалетни да са кабинки където си сам(а)
Много мразя колега да застане да пикае на съседния писоар и да ме заговори.
С един замах се решават всички проблеми. Няма нужда да се гледа кой къде влиза
и няма кого да нападне (или да си мисли че ще бъде нападнат)
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Е аз това отдавна го споменах. Индивидуални юнити с мивка и всичко на едно място решават всички проблеми. Едва ли ще е по-скъпо отколкото да се строят трети, четвърти, пети вид и т.н. общи тоалетни според това колко още вида джендъри се появят.optics написа:Аз па предлагам всички тоалетни да са кабинки където си сам(а)
Природата откъде изскочи на дневен ред? В природата има и канибализъм и incest и т.н. Тия животински порядки да ги следваме ли също или само тия дето другарите от buzzfeed ни посочат?[/quote]miteto написа: Абе ти можеш да си завреш главата и в пясъка, това обаче не променя факта, какво точно се случва в природата. И то не в твоята природа, а в онази, която не можеш да определиш и контролираш с назадничавите ти порядки.
Трудно ми е да коментирам канибализъм във връзка с хомосексуален секс или трансджендър. За мен не са от същия порядък.
Аз да си променя пола е личен избор, да те изям не ми звучи по същия начин. То пак е личен избор ама мой, а не на изядения

Относно incest, това е поредна религиозно/морална норма, наложена от едно общество, което хилядолетия е било доминирано от "тикви". Ако става с пълното съгласие на страните, аз не виждам проблем. Всеки е свободен да прави секс с когото иска, стига да е доброволно. И това не е работа на никоя "тиква" да контролира или налага норми да му се невиди.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
pumpy написа: Относно incest, това е поредна религиозно/морална норма, наложена от едно общество, което хилядолетия е било доминирано от "тикви". Ако става с пълното съгласие на страните, аз не виждам проблем. Всеки е свободен да прави секс с когото иска, стига да е доброволно. И това не е работа на никоя "тиква" да контролира или налага норми да му се невиди.

I'd rather be a "pumpkin" than a Degenerate freak..
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Не знам, ти кажи дали се е осъществявало и как.miteto написа:Как се е осъществявало на практика досега?Ivan1007 написа:Това го разбрах.miteto написа:Предлагам мъже да ползват мъжки тоалетни и жени да ползват женски тоалетни, както е по-предназначение.
Аз не смея да твърдя, че жени не са влизали в мъжка тоалетна и мъже не са влизали в женска досега.
Ако ти може да го гарантираш кажи как е ставало.
Аз като ходя до тоалетната си върша работата максимално бързо и ми е последна грижа дали някоя жена преоблечена като мъж не пикае седнала в съседната кабинка или това е просто някой като Петров дето по принцип си пикае седнал.
И кво ще правим с мъжете облечени като мъже , но са хомосексуалисти или педофили, дето влизат в мъжката тоалетна?
Така и не разбрах и каква е опасността от някой от мъжки пол с женска полова ориентация да влезе в женската тоалетна? Ми той в поведението си е жена.
Кво да ги правим бисексуалните?

Баси, сетих се за Парцалев (Бог да го прости) - всичко друго вече е наред, опряхме до това кой и къде да пикае!

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Машалаpumpy написа:Относно incest, това е поредна религиозно/морална норма, наложена от едно общество, което хилядолетия е било доминирано от "тикви". Ако става с пълното съгласие на страните, аз не виждам проблем. Всеки е свободен да прави секс с когото иска, стига да е доброволно. И това не е работа на никоя "тиква" да контролира или налага норми да му се невиди.

Педофилия с пълното съгласие на страните? И там ли сме ок?
Какво се правиш на интересен, това е обществена норма. Както всички други норми от такъв тип. Естествено никой не може да гарантира че жени не са влизали в мъжка тоалетна и мъже не са влизали в женска досега.Ivan1007 написа:Не знам, ти кажи дали се е осъществявало и как.miteto написа:Как се е осъществявало на практика досега?Ivan1007 написа:Това го разбрах.miteto написа:Предлагам мъже да ползват мъжки тоалетни и жени да ползват женски тоалетни, както е по-предназначение.
Аз не смея да твърдя, че жени не са влизали в мъжка тоалетна и мъже не са влизали в женска досега.
Ако някой мъж е влязъл в женска тоалетна и жените го видят, какво е ставало? Най-вероятно или му казват да напусне веднага, или викат охрана. Същото ще бъде и сега. Разликата е, че сега има натиск мъжът като каже "Аз се определям като жена" и никой копче не може да му каже. Ами да се определя ако иска и като панджендър норвежки саламандър, проблем с това няма. И да си ползва мъжката тоалетна.
На останалите въпроси, те засягат сексуална ориентация и моят отговор остава същият, тъй като и преди в него е нямало разграничаване по тип сексуална ориентация:
"Предлагам мъже да ползват мъжки тоалетни и жени да ползват женски тоалетни, както е по-предназначение."
Темата е за минималната заплата, не за геюве, тоалетни, инцест и педофилия.
Но явно силата на подсъзнанието е невероятна, както е казал колегата Фройд
Но явно силата на подсъзнанието е невероятна, както е казал колегата Фройд
Bulgayrian
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Още преди няколко страници ти намекнах че си губиш времето...miteto написа:Машалаpumpy написа:Относно incest, това е поредна религиозно/морална норма, наложена от едно общество, което хилядолетия е било доминирано от "тикви". Ако става с пълното съгласие на страните, аз не виждам проблем. Всеки е свободен да прави секс с когото иска, стига да е доброволно. И това не е работа на никоя "тиква" да контролира или налага норми да му се невиди.
Педофилия с пълното съгласие на страните? И там ли сме ок?
За него ти си "Балкански Нерез" .. Все пак търпението ти "paid off" защото накрая го прилъга да си признае черно на бяло че що за перверзник е този "небалкански" self-proclaimed supreme individual..
Последно промяна от ivandaman на Вто Фев 26, 2019 5:40 pm, променено общо 1 път.
& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Какво общо има buzzfeed?miteto написа:Природата откъде изскочи на дневен ред? В природата има и канибализъм и incest и т.н. Тия животински порядки да ги следваме ли също или само тия дето другарите от buzzfeed ни посочат?pumpy написа:Абе ти можеш да си завреш главата и в пясъка, това обаче не променя факта, какво точно се случва в природата. И то не в твоята природа, а в онази, която не можеш да определиш и контролираш с назадничавите ти порядки.ivandaman написа:Yeap.. My right-wing ad-blocker prevents me from opening buzzfeed. It flags it as a NWO-neo-liberal-globo-homo propaganda web site..pumpy написа:ivandaman написа:.......която ненавижда всичко което е естествено и съобразено с природата..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
най-вероятно всично това е fake news, но представи си ако има нещо вярно.
От кога някакви си социално/религиозни порядки наложени от обществото се смятат за "съобразени с природата"![]()
![]()
Това, че хомосексуалността е масово срещана в природата е факт, както е факт, че е приемана за нещо естествено още поне от времето на антична Гърция и Римската империя.
Природата я извади ivandaman, него питай.
Кое не е животински порядки - опипване на жена извършвайки сексуално насилие?
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Обществена норма е било (до началото на 20ти век в България) жените и мъжете да стоят отделно в църква, жените да ходят със забрадка, да не влизат в кръчма, да се хващат на хорото до мъж само държейки кърпа, да не носят панталони, после да ходят с дълги гащи на плаж, и още ред подобни.miteto написа:Какво се правиш на интересен, това е обществена норма. Както всички други норми от такъв тип. Естествено никой не може да гарантира че жени не са влизали в мъжка тоалетна и мъже не са влизали в женска досега.Ivan1007 написа:Не знам, ти кажи дали се е осъществявало и как.miteto написа:Как се е осъществявало на практика досега?Ivan1007 написа:Това го разбрах.miteto написа:Предлагам мъже да ползват мъжки тоалетни и жени да ползват женски тоалетни, както е по-предназначение.
Ако някой мъж е влязъл в женска тоалетна и жените го видят, какво е ставало? Най-вероятно или му казват да напусне веднага, или викат охрана. Същото ще бъде и сега. Разликата е, че сега има натиск мъжът като каже "Аз се определям като жена" и никой копче не може да му каже. Ами да се определя ако иска и като панджендър норвежки саламандър, проблем с това няма. И да си ползва мъжката тоалетна.
На останалите въпроси, те засягат сексуална ориентация и моят отговор остава същият, тъй като и преди в него е нямало разграничаване по тип сексуална ориентация:
"Предлагам мъже да ползват мъжки тоалетни и жени да ползват женски тоалетни, както е по-предназначение."
Та не разбрах какъв е проблемът, ако някой с мъжки полов член, влезне в женската тоалетна, изпикае се в кабинката, измие си ръцете и излезе?
По какъв начин някой ползващ съседната кабинка било мъж или жена изобщо ще знае с член ли е или без, ако не почне да наднича?
- roumensp
И аз това си мисля, ама не е първата нито ще е последната окакана тема.kiro написа:Темата е за минималната заплата, не за геюве, тоалетни, инцест и педофилия.
Това ще реши проблема и с по-дългите опашки пред дамските тоалетни (по-добро уплътняване на мощностите)optics написа:Аз па предлагам всички тоалетни да са кабинки където си сам(а)