Въпрос свързан с медицинските

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
milena&romi

Въпрос свързан с медицинските

Мнение от milena&romi »

Здравейте, съфорумци!Може ли някой да ни помогне при следния казус:В момента сме на етап 4акане на бар кодовете, а след това и на медицинските. Междувременно оба4е съпругът ми полу4и изгоден договор за работа в 4ужбина за срок от 4 месеца.Има ли възможност да се забавят медицинските след като полу4им формулярите?Например, ако трябва да се правят август, да ги забавим до ноември?
Моля ви, отговорете, ако знаете! Thanks in advance!
IVO

Мнение от IVO »

Здравейте,
преди време във форума някой беше писал ,че е правил медицинските предварително.Преди да пристигнат формулярите ,отишъл във Вита ,минал прегледите .Обадете се във МОМ или Вита и ги питайте.Ако наистина става -това е вариант ,който може да ви устрои.
Успех! Иво
Аватар
Agi

Мнение от Agi »

milena&romi

Мнение от milena&romi »

Някой може ли да ни каже телефоните на МОМ и ВИТА и какво точно означават абревиатурите им.Благодарим!
IVO

Мнение от IVO »

Здравейте :D ,
МОМ -Международна организация по миграция
бул. "В.Левски"66 ,ет.1
София 1000
тел.02 9816365 ,02 9818376
там се плаща таксата за мед. прегледи и се записва дата и час за тях
ВИТА-Медицински център "ВИТА"
ул. "Буная"14
София 1505
тел.02 9434398 ,02 8465376
Тази информация ще я има в писмото,с което ви уведомяват ,че са получили документите в Букурещ и започват разглеждането на досието ви.Успех! Иво
LaRue

Мнение от LaRue »

МОМ-Международна организация по миграция
тел.:02/981 6365,981 8376

Медицински център Вита
тел.:943 4398, 46 53 76
www.vita.bg
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
LaRue

Мнение от LaRue »

Извинявам се за дублирането, явно с Иво сме писали едновременно :D
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Междувременно оба4е съпругът ми полу4и изгоден договор за работа в 4ужбина за срок от 4 месеца
Аз съм този някой дето си прави предварително медицинските и вече съм в Монреал от 2,5 месеца!
Няма проблем обади се във Вита
milena&romi

Мнение от milena&romi »

Благодарим ви за бързите отговори,но все пак искаме да разберем, ако някой знае дали може да забавим медицинските, т.е. да ги напрвим 3-4 месеца след получаване на фопмулярите, защото мислим,че сега е прекалено рано, все пак още не сме получили дори бар кодовете?
Botzo

Мнение от Botzo »

milena&romi написа:...дали може да забавим медицинските, т.е. да ги напрвим 3-4 месеца след получаване на фопмулярите...
Бях чел по форума че медицинските имат срок на изтичане 3 месеца след получаването. Не разбрах обаче дали се взима за крайна дата датата на пращане или датата на полъчаване в посолството.
Така че внимавайте.
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Ние ги направихме 2 месеца след интервюто-не бяхме получили нищо!
Вита знаят какви са ви изследванията имат и бланките-на вас като ви пристигне писмото само се прикрепя 1-ва страница с имената ви и това е-изпраща се от Вита по служебен път-проблема е да после да не се забавите и да им изтече годността,защото датата на медицинските се вийда на рентгеновата снимка-не е проблем че е рано,а че важат 1 година само,а ние с жена ми заминахме на контракти по 7-8 месеца и после трябваше да се бърза!
Заключено