Вече зпочвам да се притеснявам!
Утре досието ни навършва 2 месеца престой в Букурещ и нищо! Знам, че срока е 3 месеца, ама повечето хора като че ли ги получават за около месец и половина. Не знам да се тревожа ли или да чакам спокойно... Ко толкоз ни проучват тез канадци?
Някой скоро дали е получил формуляри?
holy написа:Вече зпочвам да се притеснявам!
Утре досието ни навършва 2 месеца престой в Букурещ и нищо! Знам, че срока е 3 месеца, ама повечето хора като че ли ги получават за около месец и половина. Не знам да се тревожа ли или да чакам спокойно... Ко толкоз ни проучват тез канадци?
Някой скоро дали е получил формуляри?
Uchudvashtoto za edin bulgarin e s kakva tochnost rabotjat srokovete v procedurata za emigratzia v Kanada! Samo po izkljuchenie pristigat po-rano ili po-kysno.
Kato kajat 3 mesetza si chakate 3 mesetza, kato kajat 9 mesetza - chakate 9 mesetza i njama nujda da opishtjavate sveta sled kato srokovete ne sa podminati
holy, споко!!!
ние чакахме медицински почти 3 месеца в началото на 2004. Прегледай форума и ще видиш, че хората които получават медицински след 1 1/2 мес са по-скоро изключение, отколкото правило. Недей да се притесняваш излишно, защото някой е минал някоя част от процедурата по-бързо от теб. При кой чиновник ще отидат документите ти е божа работа. Сигурен съм че ще дойдат скоро и твойте медицински. Успех!!!
Ai ai ai Ami nie gi 4akame ot edin mesez to4no i vse o6te ni6to nema. Dosieto mi e zavdeno na 04 mai 2004. Mnogo mi se 6te kam 20 iuni kato si otvoria po6tata da gi vidia S netarpenie gi 4akame!
Мдам ...... ми ние ги чакаме вече 5 месеца.
На 06 Януари подадохме .....
на 09 Януари са почнали да ни ги обработват ..... и сме си En Cours
Това коерто ми дава надежда е че знам поне 2 случая в БГ които са чакали над 6 месеца. Дано на никой повече да не се случва.