Kak mina manifestatzijata?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
agentka007

Мнение от agentka007 »

Dimitar Kolev написа:Ама българин верно е казал:
"Шамар да е-аванта да е!"
Да знаеш, това важи с пълна сила и за кебекуа. Мноого обичат gratuit-то :lol: , май даже повече от нас :wink: Но не знам дали ще предпочетат зaбавление gratuit или да подкрепят сънародник в беда.
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Да знаеш, това важи с пълна сила и за кебекуа. Мноого обичат gratuit-то , май даже повече от нас
И аз затова спорих в неделя и мисля,че българите предпочитаме да си придаваме повече важност и на да си плащаме.
Все едно!аз лично не бих се тъпкал-особено като се има предвид каква беше алтернативата!
Но като видях мненията и изпаднах в недоумение-значи имало много българи в погото,вместо да дойдат на шествието...
е както и да е,кой каквото предпочита!
Аватар
agentka007

Мнение от agentka007 »

Dimitar Kolev написа:...особено като се има предвид каква беше алтернативата!
Но като видях мненията и изпаднах в недоумение-значи имало много българи в погото,вместо да дойдат на шествието...
е както и да е,кой каквото предпочита!
Да, точно алтернативата и според мен е важната. Иначе: който обича опашките, да си се тъпче. Лошо няма.
Добре, че все пак доста хора сте предпочели да се включите в митинга. Още веднъж, браво на всички, взели участие в него!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Всеки си има мнение...
Нека бъдем толерантни към мненията и желанията на другите, дори и те да ни се струват необичайни и неиздържани...
В края на краищата, съединението прави силата, а за да има съединение, е трябвало да има и различия, т.е. без различия не се ражда истината!
Нашето семейство избра да подкрепи 5 български жени, изостравени от държавата България (не страната и народа), и се надявам тази наша морална подкрепа да изтрие поне една милионна част от обидата, останала у тези хора към "своята" държава...
Видях много познати (почуствах се за малко като в "Бохеми" :D , открихме нови приятели...
Сигурно Биодома и др. музеи са чудесни, ще ги видим по-нататък, дай Боже да е живот и здраве...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено