Plan de Sherbrooke

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Botzo

Plan de Sherbrooke

Мнение от Botzo »

Някой да знае от каде мога да си взема карта на този китен град намиращ се в близост до Монреал?

Благодаря предварително.
bateto

Мнение от bateto »

Abe grada izobshto ne e chak tolkova kiten ,no ako te interisuva probvay s www.mapquest.com
Botzo

Мнение от Botzo »

Бате мерси. Не е за мен, а да те светна че това е нова тактика при подаване на документи. Оказва се че този град играе много важна роля.
Последно промяна от Botzo на Вто Юни 01, 2004 11:41 pm, променено общо 1 път.
bateto

Мнение от bateto »

malko se izgazarih,no vsashtnost grada ne losh ,dosta e givopisen ,razpologen e na nyakolko halma ,may imashe i reka ,samo deto govoryat edin nerazbiraem za men frenski
Botzo

Мнение от Botzo »

Бате, ще ти кажа един факт и дано да има кой да го прочете. Този град носи максимален брой точки от всички останали в цял Квебек. Защо незнам, но са зр сравнение Монреал носи нула точки .......
bateto

Мнение от bateto »

E toy si e vcivilizaciyata na 20km ot US border,predpolagam ako se raztarsish po na sever ste otkriesh neshto i za po veche tochki,ya vig kak e v Rimuski ili Abitibi
LaRue

Мнение от LaRue »

Botzo, за това което пишеш можеш ли да посочиш линк? :roll:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Botzo

Мнение от Botzo »

LaRue,
мойте документиза пускане ги прави чоек върешен в делегацията на Квебек тук. За това което го казвам линк не съществува, но не е лъжа.
На интервюто когато момата гледаше и попълваше като жидя това и го попълни в компютъра си веднага и светнаха очите и ни скъса да ни пита защо именно та и не в Минреал. Нали така или иначе били много близко. Ние знаехме и бяхме подготвени с отговори.
Това инфо е главно за хора които са с точки на ръба и ще им помогне много ......
Последно промяна от Botzo на Чет Юни 03, 2004 1:19 am, променено общо 2 пъти.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

БОЦКО,
това за шербрук е много интересно- аз бях писал точно него в документите и на интервюто мадам гоше бая се чуди защо него съм избрал. а аз така го писах, само и само да не съм като другите :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
LaRue

Мнение от LaRue »

Точките се изчисляват по: http://www.canlii.org/qc/laws/regu/i-0. ... whole.html и там не виждам такова нещо.
Изображение
Botzo

Мнение от Botzo »

Сашо, ми да дано да е полезно. Ние така минахме. Незнам дали в БГ се вижда акви се пише на компютъра ама тук имаше едно огледало зад момата и не че се виждаше кой знае какво ама имаше таблица в която тя попълваше и отстрани се изписваха точките. Ние също преди да покажем документите на нашия човек бяхме писали Монреал, защото гарантите ни бяха от там. Ама той каза ако искаме да ни е сигурно да го променим. И така и направихме ........
Доверихме му се и минахме. В интерес на истината никога не сме си смятали точките по нета и незнаем колко имахме, но за пример ще ви дам че на фреснки бяхме писали 1 (за мен) и 2 (за жената защото е водеща) ..... така че смятайте от каде са ни дошли точките.
LaRue казах ти че това го няма никаде.
LaRue

Мнение от LaRue »

Botzo написа:
Това инфо е главно за хора които са с точки на ръба и че им помогне много ......
Мисля, че тези които са на "ръба" няма да сгрешат, ако послушат поне веднъж Даник и вместо да стоят 24 часа във форума да седнат и да учат езици, защото от там единствено можат да си завишат точките. :idea:
Изображение
Botzo

Мнение от Botzo »

Сега няма да споря ......... просто давам идея.
Вече всеки си решава за себе си. А и двмата много добре знаем че само с добър френски не се минава, но това е друга тема.
А за всички които смятат да се възползват от съвета ми давам 2 интересни кинка за разглеждане:

- http://www.usherbrooke.ca/
- http://ville.sherbrooke.qc.ca/

Успех.
Изображение
Аватар
agentka007

Мнение от agentka007 »

Точно добрият френски повишава многократно шансовете за успех. Когато него го няма, тогава се търси спасяване с точки по други параграфи. Боцо, при вас (като испанофони, те минават по тъча малко в сравнение с хората от Източна Европа) мисля, че изискванията са различни от тези в БГ. Френският е от огромно значение!
А колкото за граодвете, които ще си избирате, мисля, че биха се зарадвали на всеки град, различен от Монреал. Просто той пращи по шевовете, а останалите замират без достатъчно население, основния поток отива там. Та батето е прав, ако някой пише Римуски или пък Гаспе, сигурно ще си умрат от кеф. Но не знам каква мотивация можете да имате за там. А за Шербрук може да се мотивирате по-лесно. Да се зарадват - да, но да дадат повече точки - не знам. Може и да е така.
Botzo

Мнение от Botzo »

Агентке, това с испанофилите и минаването на метъра е верно, но нали и ако някой знае много добре френски не означава че е минал 100% интервюто. Дори и ние да знаехме перфектно пак щяхме да пишеме този град за всеки случай. Не че не е важно знаенето на езика, но винаги е добре да имаш точки в запас ........... е това е мое ммнение. Или казано различно, не означава че вски който знае ще мине. Иначе се обесмисля цялата система от точки за образование, адаптация, цели и т.н.
Резултата който постогнахме може да не е много обективан защото го постигнахме като аржентинци, но според мен не е и за пренепрегване съвета ми.
Заключено