Pomosht za dokumenti sled intervuto

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Svilko
Обратна връзка:

Pomosht za dokumenti sled intervuto

Мнение от Svilko »

Zdraveite,
moje li nqkoi da mi obqsni po-podrobno za snimkite koito se pra6tat v Bukuresht. Kolko broq, kakvo to4no se pi6e na gyrba na snimkata. Dali se zalepqt na formulqra ili samo se prikrepqt i kakvo se pi6e to4no na plikovete v koito se slagat ostanalite snimki. Moite snimki i na syprugata mi v otdelni plikove li se slagat ili moje vsi4ko v edin?
Ne mojah da namerq nikakva invormaciq otnosto tiq podrobnosti sys snimkite, ako nqkoi moje da mi prati i link otkydeto da pro4eta ne6to po vyprosa.
Blagodarq!
IVO

Мнение от IVO »

Здравей,
най-сигурно прочети инструкциите им във сайта,или потърси във форума,ето тук има коментари :http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 8%EC%EA%E8
ние не сме лепили нищо ,по 6 бр. на човек,на бял фон .Ако не можеш да намериш инструкциите ,пиши ще ти ги дам.Ус пех!
Аватар
janyz

Мнение от janyz »

Zdravei, Svilko
izprashtat se obshto x6 snimki ot vseki chlen (tvoja, zena ti ,dete )kato na garba na vsjaka snimka pishesh visochina (v sm. ) imenata, cvjat na ochite . Otdeljash x2 br. v otdelno plikche , a drugite v drugo plikche obshto ! Ne gi lepish nikade ! Formata e 35x40 na bjal fon !
Uspeh!!!!!!!!!!!!!
Аватар
some

Мнение от some »

Dokolkoto prochtoh v instrukciite snimkite se postaviat v plikche koeto se prikrepiq kam IMM0008.
Na garba na vsiaka ot tiah se pishe imeto, visochinata v sm, i cveta na ochite.
Ne sam sreshtal neshto za razdelqne na porcii ili zalepiane
:?
Po 6 broia snimki na glava se iskat.
Mislia che tova beshe.
Botzo

Мнение от Botzo »

Ние дадохме по 7 снимки на човек (получихме такъв съвет от познати тук) и на гърба на всяка една от тях прилепихме принтирани пълните имена. Никакви цветове на очи и височини и т.н.
Тези детайли вече са попълнени предварително във формулчра. На гърба на снимките се пишат само имената за да стане ясно кой кой е.

Успех!
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Здравейте на всички :D
Аз съм съпругата на Свилко 8)
Много сме ви благодарни за дадените съвети, бяха ни от полза :)
Днес пращаме документите и започваме да чакаме завеждането на досие, бар-кодовете и медицинските.
Късмет на всички вас :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
some

Мнение от some »

Uspeh !
:D
I da ne zabravite da se pohvalite.
Заключено