Здравеите приятели!!!
Реших да задам въпроса си за една ситуация, която ме сполетя и която малко ме притеснява.
И при мен най-сетне обратното броене настана и естествено се сдобих с KLM -ски билет, но уви с грешка в изписването на името. Служителката в агенцията ме "успокои", че тази грешка е от допустимите,т.е. няма да имам проблеми. Грешката наистина не е много съществена - едно "а" в повече по средата на малкото ми име, но все пак си е грешка.
Бях решила да си поискам документ от агенцията, че това е техническа грешка , но в офиса на KLM потвърдиха нищожността на грешката.
На някой да му се е случвало ? :confused2:
Билет + грешка
Ахам, Зу-Зу. На нас - с едното дете. Грешката беше в една буква и щяхме да се изрием от притеснение - вместо "s" - "z" - и не само в билета, но и в сертификата за селекция, т.е. разминаваше се с името в международния паспорт. Преди няколко дни - същото. Купуваме си билетите - малкото име на детето пак сбъркано /да речем/. Никакви проблеми не сме имали - нито с КЛМ, нито с митници, нито с имиграционни. Сега ме увериха, от агенцията, където взех билетите, че малкото име никой не му обръща внимание
, билета се издавал така или иначе на фамилия само.
Успокой се, пий една вода и в Монреал ще видиш, че бюрокрацията не е толкова страшна. Лек път.