Билет + грешка

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ZouZou

Билет + грешка

Мнение от ZouZou »

Здравеите приятели!!!
Реших да задам въпроса си за една ситуация, която ме сполетя и която малко ме притеснява.
И при мен най-сетне обратното броене настана и естествено се сдобих с KLM -ски билет, но уви с грешка в изписването на името. Служителката в агенцията ме "успокои", че тази грешка е от допустимите,т.е. няма да имам проблеми. Грешката наистина не е много съществена - едно "а" в повече по средата на малкото ми име, но все пак си е грешка.
Бях решила да си поискам документ от агенцията, че това е техническа грешка , но в офиса на KLM потвърдиха нищожността на грешката.
На някой да му се е случвало ? :confused2:
Гост

Мнение от Гост »

Ахам, Зу-Зу. На нас - с едното дете. Грешката беше в една буква и щяхме да се изрием от притеснение - вместо "s" - "z" - и не само в билета, но и в сертификата за селекция, т.е. разминаваше се с името в международния паспорт. Преди няколко дни - същото. Купуваме си билетите - малкото име на детето пак сбъркано /да речем/. Никакви проблеми не сме имали - нито с КЛМ, нито с митници, нито с имиграционни. Сега ме увериха, от агенцията, където взех билетите, че малкото име никой не му обръща внимание :) , билета се издавал така или иначе на фамилия само. :roll: Успокой се, пий една вода и в Монреал ще видиш, че бюрокрацията не е толкова страшна. Лек път.
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

Nie prejiviahme sa6tata slu4ka s imeto na deteto, s KLM, no nikakvi problemi nikade! Ne se pritesniavai! Uspe6no katsane!
To Live Is To Die
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Ne se striaskai i az imah takav problem s greshka na niakolko bukvi v imeto. Niamah nikakvi problemi.

Aide , koga idvash, shte uspeem li da se zasechem s teb?
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Godis

Мнение от Godis »

Абе и на мен съпругата ми е със сбъркано име в билета :lol: :lol: :lol: :lol: ...надявам се да няма проблеми :lol:
ZouZou

Мнение от ZouZou »

Благодаря за отговорите.
Сега ще пътувам по-спокойно. Лек полет на всички, които ще пътуват този месец, независимо в коя посока.

Към милото : Летим на 28 май, и доколкото си спомням вашия график, май се засичаме, нали...Живот и здраве да се видим отново скоро.
Kiwi

Мнение от Kiwi »

Лек полет ЗуЗу :D :D
Заключено