Жени написа: Напротив дори на ясен БГ език казах, че могат да ти приравнят книжкаата от цитираните страни, но само с любителска такава, независимо какво предварително книжка ти си имал!
Ти просто прочети по-внимателно за какво говоря и ще ти стане ясно вярвам!
Изключи и Англия от класацията си, дори любителска шофьорска книжка от Англия не признават.
tztania написа:
Изключи и Англия от класацията си, дори любителска шофьорска книжка от Англия не признават.
Оставаше и да я признават. То пешеходците от там ако ме питат мен трябва да минават курс тука преди да ги пуснат да преcичат улицата. При тех всичко си е написано - само английски да знаеш да четеш
само да ви кажа че за това което съм осъден в България в Канада
няма да ме осъдат и никак не е трудно и вие да попаднете е моито
положение стига да има кои полицаи да ви ореди . и за умния човек
дето казва че се подписвам сяка седмица да прочете НПК защото аз
не се подписвам никаде
Само да ти кажа че за това което ще осъдят евентуално в Канада, няма да те осъдят никога в България и никога не е късно някой полицай (някоя полицайка) да те уреди в Канада ...
Много нашенци ги уредиха (& не само нашенци).
Колко милиарда това е струвало явно никой не го интересува (все още).
Колко милиарда ще струва за в бъдеще, па въобще никой не го интересува
Перчи, има го братчед, само че е на друго ниво.
Не си въобразявай че Канада е земен рай и няма никакъв шанс да ти създадат грижи ...
Просто се моли да не ти се случи ( или да ти се случи ако ти стане прекалено скучно, какъвто беше моя случай, после купон, па и понаучиш тва-онва ).
В къф смисъл каде съм бил?
А в Канада проблемите идват от курвите щото са ги разпасали, аз бях женен за една гейша и от там дойдеха проблемите.
А купона е след като те настъпят и ти после цял живот им го вкарваш и е супер кеф, представи си един оргазъм траещ около 40 години
а можете ли да ми кажете как да се свържа директно с работодателя
без посредници,и без комисионни ? за алберта говоря за големите
камиони кадето извличат петрол от пясаците ?