Френски
- estoyanova
- Обратна връзка:
Френски
Здравейте!
Много се изписа за частни уроци по френски,но ще бъда благодарна на всяка информация и телефон за частни уроци в София по френски.
Много се изписа за частни уроци по френски,но ще бъда благодарна на всяка информация и телефон за частни уроци в София по френски.
Горещо ти препоръчам нашата учителка по френски език.Ние сме много доволни от нея. Има доста опит зад гърба си и досега успешно е подготвяла много кандидат-емигранти по процедурата за Кебек. Освен частни уроци,преподава и по френски език в Алианса на площад Славейков. Сигурна съм, че няма да съжаляваш, защото е запозната с процедурата по кандидатстването и знае как да подготвя, така че интервюто ти да мине с лекота и на шега. Можеш да пробваш да й се обадиш!
Казва се Ани Грозева и живее в град София на бул. " Мария Луиза " № 99.
Телефони за връзка с нея :02/831-49-52;GSM 0889/784-657
Успех!
Казва се Ани Грозева и живее в град София на бул. " Мария Луиза " № 99.
Телефони за връзка с нея :02/831-49-52;GSM 0889/784-657
Успех!
- estoyanova
- Обратна връзка:
- Boko
- Има 1 предупр. за БАН
- Обратна връзка:
hi
Eh kak mi traibva edin takav u4itel i na mene. Ako niakoi ot Sliven ima moje da mi se obadi na 0887950164
Tuk ima edna mnogo dobra u4itelka, no iska 10 leva i to za 45min(edin u4eben 4as)
Gadno nali?
Tuk ima edna mnogo dobra u4itelka, no iska 10 leva i to za 45min(edin u4eben 4as)
Gadno nali?
- emyangels
- Обратна връзка:
Re: hi
Гадно наистина!!! Но да ти кажа и в София така вървят цените, че даже и по-скъпичко! Не зная съфорумците по какви тарифи учат, но аз пратих моята половинка на частни уроци при добра учителка и точно по толкова плащаше. Поразмислих и реших, че ще е по-изгодно аз сама да си го подготвям. Имам приятелка в Сливен, която има доста връзки и ако тя ми предложи интересна оферта за теб ще ти пиша! Но нищо не обещавам предварително!!!Boko написа:Tuk ima edna mnogo dobra u4itelka, no iska 10 leva i to za 45min(edin u4eben 4as)
Gadno nali?
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Горещо ви препоръчвам нашата учителка.
Казва се Жана Николова, живее и преподава в центъра на София - до НДК.
Тел. 51-04-77.
Казва се Жана Николова, живее и преподава в центъра на София - до НДК.
Тел. 51-04-77.

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- avve
- Обратна връзка:
аз уча френски от А/В при Марина, ф-ма СИНТАГМА, 9544241 - намира се на 5-те кюшета в софия! 165 лв за 2 пъти в седмицата по 1,50часа общо за 5месеца - минава се 3 нива от Панорама - работи в малки групи от по 2, 3, 4 души максимум! за мен е добра, минали са интервюта при нея, но аз все още нищо не мога да кажа!