Za autonomie financiere

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
mikre

Za autonomie financiere

Мнение от mikre »

Zdravejte,
Ako njakoj ima presen opit, molja dajte informacia, pri vlizane na letishte Montreal proverjavat li kakva suma e bila vpisana na intervjuto, i posle- v autonomie financiere? Terjabva li deklariranata suma pri vlizane da e syshtata? Ima li variant deklariranata suma da ne e syshtata kato vpisanata na intervjuto i na autonomie financiere? Pozdravi i merci!
Аватар
dog

Re: Za autonomie financiere

Мнение от dog »

няма да те карат да показваш никакви пари, само те питат каква сума да ти напишат в документите. Не си длъжен да я носиш в брой. Не обявявай много пари, никого не са върнали.
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Kiriloff

Мнение от Kiriloff »

Минималните пари за деклариране съобразно таблицата са повишени с около 30 долара в сравнение с миналата година.
mikre

blagodarja vi

Мнение от mikre »

Blagodarja za byrite otgovori, pozdravi!
mikre

...

Мнение от mikre »

Pak da popitam, po minternet mi pisaha, 4e ima verojatnost da napravjat spravka za sumata, vpisana v autonomie finasiere i da poiskat da vidjat deklariranata suma. Ako ne syotvetstvala, mozelo da me vyrnat. Slu4valo li se e na njkogo takova neshto?
Kiriloff

Re: ...

Мнение от Kiriloff »

mikre написа:Pak da popitam, po minternet mi pisaha, 4e ima verojatnost da napravjat spravka za sumata, vpisana v autonomie finasiere i da poiskat da vidjat deklariranata suma. Ako ne syotvetstvala, mozelo da me vyrnat. Slu4valo li se e na njkogo takova neshto?
Няма да те върнат, а ще ти впишат в документите сумата, която си обявил на интевюто.
Върнати до сега няма.
mikre

.

Мнение от mikre »

Jasno, shtom vpisvat sumata ot intrevjuto, nezavisimo ot deklariranata suma, moze bi se prezastrahovat ot zloupotrebi sys socialnite pomoshti. V takyv slu4aj syvetyt vi e da deklarirame po-malko pari ili da deklarirame sumata ot intervjuto. Nashiat problem e, 4e ot intervjuto dosega minaha 3 godini, rodi ni se dete, po4ina bashta mi sled dylgo hodene po bolnicite, razbolja se i drug blizyk- tam syshto zaminaha pari i sega ne bihme mogli da pokriem sumata ot intervjuto. Dostaty4no li e ako uspeem da pokriem minimuma ot tablitsata, kojto e ok. 4 260 $ CA za tri4lenno semejstvo?
Заключено