Спешен въпрос - плащане на таксите в Букурещ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Independent

Спешен въпрос - плащане на таксите в Букурещ

Мнение от Independent »

Ох, не мога да разбера само аз ли не се оправям със сайта на посолството в Букурещ, но там не можах да намеря никаква информация за начините на плащане :x . Идеше ми да се гръмна по едно време - цъкам на всевъзможни линкове, а те ме пращат на едно и също място :evil:
Та ако някой има някакво инфо, нека да го сподели, че ние утре ще пращаме документите, а днес трябва да направим плащането :?
А, да, и във форума търсих. Помня, че преди време се въртеше същата тема, но и тя ми бяга по тъч линията :(
Pleaaaaaase! S'il vous plait!
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Priatel,to i az ne sam zapoznat mnogo zashtoto i na men mi predstoi tazi stapka no ot cheteneto v Foruma sam zapomnil tova: plashtaniata v Bucuresht stavat samo v Union banc(ne znam zashto samo tam ) ako ziveesh v Sofia slijitelite v bankata sa bili mnogo dobre zapoznati......za provansa ne znam :wink: sorry s tova moga da sam ti polezen,dano niakoi e po zapoznat ot mene s podrobnostite...Uspeh :thumbsup:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

На интервюто дават няколко листа с информация колко са таксите и къде се плащат. В Юнион Банк наистина знаят, даже си имат специални бланки за целта. И не само в София, а в цяла България.
Виж тук (в началото на темата става въпрос за таксите за Виена, но малко по-надолу има инфо и за таксите за Букурещ):
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... ght=#69023
Виж и тук:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... ght=#63645
И тук:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... ght=#59783

Други теми няма да търся. Мисля, че от тези ще ти стане ясно. Комисионната, която ти взима банката е само 2 USD :wink:
Късмет :wink: и ако нещо не ти се изясни ми напиши ЛС 8)
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Пчеличка, направо си злато! Сърдечн благодарности! :kissy: В интерес на истината документите от интервюто сме ги изчели от кора до кора. И понеже са ни много пресни спомените от подробната информация на сайта на виенското посолство, решихме, че на букурещкото такова би трябвало да е същото. Да, ама не...
Игнате, 10х и на теб!
agnesa terzyiska

vizi za p4eli4ka

Мнение от agnesa terzyiska »

P4eli4ka, imate li ve4e vizi ? Stiskam paltsi da e taka!
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Здрасти Агнеса 8)
Писмото за визите получихме на 25-ти октомври. Изпратихме си паспортите на 29-ти и си ги чакаме сега със залепените в тях визички :dance:
Късмет на всички :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Заключено