tursi se 1 chovek za frenski 5-6 nivo v ICHS/SPECHNO

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

tursi se 1 chovek za frenski 5-6 nivo v ICHS/SPECHNO

Мнение от petia4444 »

molia ako ima chovek ,koito iska da produlji obrazovanieto si da se obadi,grupata e malka sega sme 4 choveka ,i tursim 5ti ,za da imame 150 chasa,kursa e vseki den ot 8 do 1 bez subota i nedelia
Аватар
ghr

Мнение от ghr »

ne moja li da mine6 interviuwto?
fart

Мнение от fart »

petia4444, chetoh tvoi mneniq i mi se struva, che si dosta typa i ako doida ste si zagubq samo vremeto :P
nobleman

Мнение от nobleman »

fart написа:petia4444, chetoh tvoi mneniq i mi se struva, che si dosta typa
Хайде сега без обиди на кой е по-по-тъп !
Иначе за кой град става дума.
fart

Мнение от fart »

ИЧС има само в София :idea:
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

salut

Мнение от petia4444 »

stava vupros za sofia naistina,mojete da mi pishete na lichnata ako vi interesuva,nivoto e intenzivno,ot ponedelnik do petuk sutrin i sme 4 choveka,ako ima oshte edin shte sme 150 chasa/5 se4dmici,a sega shte uchim 4 ,zashtoto sme 4,tova e problema i zatova tursim speshno oshte edin chovek,ako ima niakoi jelaesh neka da mi pishe na lichnata
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

fart написа:petia4444, chetoh tvoi mneniq i mi se struva, che si dosta typa i ako doida ste si zagubq samo vremeto :P
ami ako az sum tupa,to kakvo da kaja za teb???shtom mojesh taka da ubidish edna jena bez dori da ia poznavash,kakvo li puk si ti???sigurno posledovatel na DIMI ot BIG BROTHER???

sorry,nishto lichno
Заключено