Sled sre6ta sas savetnik ot U de Mtl,mi obiasniha,4e s Bg maitrise,6te mi priznaiat bac. i tova e dostata4no da tarsia rabota kato prepodavatel v kolej,bez da e neobhodimo permis d'enseigner.
Niakoi da poznava Bg daskal zapo4nal rabota v Mtl-college?Az li4no se samniavam, 4e tova na praktika e vazmojno,nezavisimo ot nivoto na frenskia.
Za poreden pat se ubedih,4e tezi savetnitsi i sotsialni rabotnitsi samo ot4itat deinost i vaob6te ne gi e enia,4e infoto im niama ni6to ob6to s realnia jivot.
professeurs dans les colleges
- bis
- Обратна връзка:
Spored men vlez v www.emploiquebec.net i spored tova za kakuv prepodavatel si se orientiral vij kakvi sa suotvetnite iziskvania.
Ako ste se prepodava dadena tehnicheska disciplina naprimer triabva da si zavurshil suotvetnata disciplina.
A stom ti kazvat che tova koeto ste ti priravniat e dostatychno - dejstvaj.
No pak v tozi site ste razberesh kakvi sa istinskite iziskvania za vsiaka profesia.
Ako ste se prepodava dadena tehnicheska disciplina naprimer triabva da si zavurshil suotvetnata disciplina.
A stom ti kazvat che tova koeto ste ti priravniat e dostatychno - dejstvaj.
No pak v tozi site ste razberesh kakvi sa istinskite iziskvania za vsiaka profesia.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
/Нобелов принцип на Рудини/
Blagodaria za otgovora.Tozi sait mi e dobre poznat,tai kato go razglejdam vseki den.
Vaprosat e v tova,4e spored tiahnite normativi,s Bg priravnena diploma na teoria triabva da moje6 da prepodava6 vednaga v kolej/estesstveno s idealen frenski/,no nadali niakoi 6ef bi nael slujitel s Bg diploma i Bg staj.
Vaprosat e v tova,4e spored tiahnite normativi,s Bg priravnena diploma na teoria triabva da moje6 da prepodava6 vednaga v kolej/estesstveno s idealen frenski/,no nadali niakoi 6ef bi nael slujitel s Bg diploma i Bg staj.