Помощ за точка 6 втори док

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Desi

Помощ за точка 6 втори док

Мнение от Desi »

Моля ви пишете ми дали трябва да пишем нещо на т.6 от втори документи. Там питат за това кандидатстваш ли по някоя програма за имиграция в Канада. Ние кандидатстваме за Квебек. Трябва ли да го пишем или тази точка е само ако кандидатстваш и по друга програма в друга провинция?
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: Помощ за точка 6 втори док

Мнение от yaiuat »

Desi написа:Моля ви пишете ми дали трябва да пишем нещо на т.6 от втори документи. Там питат за това кандидатстваш ли по някоя програма за имиграция в Канада. Ние кандидатстваме за Квебек. Трябва ли да го пишем или тази точка е само ако кандидатстваш и по друга програма в друга провинция?
Ако не се лъжа то е питано в минало време: "..Avez-vous déjà présenté.." :D

нищо не пиши там а можеш да сложиш ето това- s/o че не те касае тоси въпрос. :idea:

Деси, ти ми напомняш на мене в началото. Тогава и аз бързах да се чупя от бг докато съм млад без да подозирам и знам някой важни неща за процедурата им.
По добре не бързайте да пращате а поучете мецец-два франсе подгответе си нещо като конспекти, че после като пратите формуляра времето няма да ви стигне за нищо.
И да научиш пасе композе :beer: :D :beer:
При всички случаи ни информирай тука как вървят нещата :smoke:
С търсени професии ли сте ти и съпруга ти? :)
Аватар
VanBC
Модератор

Re: Помощ за точка 6 втори док

Мнение от VanBC »

Desi написа:Моля ви пишете ми дали трябва да пишем нещо на т.6 от втори документи. Там питат за това кандидатстваш ли по някоя програма за имиграция в Канада. Ние кандидатстваме за Квебек. Трябва ли да го пишем или тази точка е само ако кандидатстваш и по друга програма в друга провинция?
Не можеш да пишеш s/o. Това са конкретни въпроси с два възможни отговора - "Да" или "Не". Въпросите са дали някога в миналото си кандидатствала за:
- туристическа виза за Канада?
- емиграция в Канада?
- статут на бежанец в Канада?

За всеки въпрос трябва да попълниш "Да" или "Не". На редовете на които отговориш "Не", не попълваш нищо повече. Ако някъде отговориш "Да", трябва да попълниш за коя провинция си кандидаствала и какъв е бил резултата. Например, ако си кандидаствала за туристическа виза за да ходиш на гости на познат в Торонто и са ти отказали, в полето "Province" попълваш Онтарио, пишеш датата на която си кандидаствала и под тях слагаш отметка в квадратчето "Refusée".
Desi

Мнение от Desi »

Благодаря за точната забележка. Вярно е че още не сме много на ти с френския и ще ни трябва време, затова сме решили да не ги пращаме още, както вече ни посъветвахте. :wink: Този въпрос го зададох заради моя приятелка, която сега ще праща и се колебаеше. Аз бях сигурна че нищо не трябва да се пише.
Питате ме дали професиите ни са в списъка. Твърдо "Нье"(по варненски) :lol: Пък и аз нямам професия защото съм със средно. Малко сме на ръба с точките, но все се надявам, че ще се оправим. пък ако нищо не стане, здраве да е, няма да умираме,я!
Сърдечни поздрави на всички, които досега са ми помагали и ще ми помагат.
РР между другото, как си слагате картинки към името?
Ама че въпрос :P
Заключено