Има ли врачани в Квебек?
Има ли врачани в Квебек?
Интересува ни има ли врачани в Квебек. Ако да откога са там. Моля, обадете се да знаем, че имаме земляци там.
privet
Vse oshte ne sam v Quebec
imam data za interviu na 26 04 2004 i sam ot Vratza ako iskash da razmenim informaciq pishi mi na ivoivanov_vr@abv.bg chao za sega!

Re: Има ли врачани в Квебек?
Има, Деси, поне няколко семейства в Лонгьой. Надявам се да ти отговори някой, защото знам, че посещават форума. Много готини хора.Desi написа:Интересува ни има ли врачани в Квебек. Ако да откога са там. Моля, обадете се да знаем, че имаме земляци там.

-
- Обратна връзка:
Отговарям на всички едновременно. Първо кратко обяснение. Аз всъщност не съм от Враца, а от Варна, но приятелката ми която също кандидатства е от Враца. така че отговарям на Пазача, че не познавам тези тримата и явно не се познаваме.
Вече едно семейство от Лонгьой ми отговори за което им благодаря.
А пък тоя надпис на гарата, драги Мечо Пух не го знам, защото рядко пътувам с влак и надали съм го забелязала.
А на нико_28 казвам, че ще предам адреса ти на Красето, моята приятелка и тя сигурно ще ти пише (пък може и аз да драсна няколко реда)
Вече едно семейство от Лонгьой ми отговори за което им благодаря.
А пък тоя надпис на гарата, драги Мечо Пух не го знам, защото рядко пътувам с влак и надали съм го забелязала.
А на нико_28 казвам, че ще предам адреса ти на Красето, моята приятелка и тя сигурно ще ти пише (пък може и аз да драсна няколко реда)