Има ли врачани в Квебек?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Desi

Има ли врачани в Квебек?

Мнение от Desi »

Интересува ни има ли врачани в Квебек. Ако да откога са там. Моля, обадете се да знаем, че имаме земляци там.
niko_28

privet

Мнение от niko_28 »

Vse oshte ne sam v Quebec :) imam data za interviu na 26 04 2004 i sam ot Vratza ako iskash da razmenim informaciq pishi mi na ivoivanov_vr@abv.bg chao za sega!
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

A mene me interesuva stoi li si oshte na garata nadpisa "Choveka e chovek, kogato e na pat"...mnogo go obicham toia nadpis :shock: :roll:
Гост

Re: Има ли врачани в Квебек?

Мнение от Гост »

Desi написа:Интересува ни има ли врачани в Квебек. Ако да откога са там. Моля, обадете се да знаем, че имаме земляци там.
Има, Деси, поне няколко семейства в Лонгьой. Надявам се да ти отговори някой, защото знам, че посещават форума. Много готини хора. :D
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

A nie ne sme vrachani, no v Sofia imahme dosta poznati ot Vraca.
Daje poznavah i 2 Desi-ta, taka che ako poznavash Teo, Ilian, Rozata i sie moje i da se poznavame :)
nini

Мнение от nini »

Nie sme vrachani.
Liatoto sme si za 2 meseca vuv Vratza.
Moje da se vidim, a moje i da se poznavame.
Nina
Desi

Мнение от Desi »

Отговарям на всички едновременно. Първо кратко обяснение. Аз всъщност не съм от Враца, а от Варна, но приятелката ми която също кандидатства е от Враца. така че отговарям на Пазача, че не познавам тези тримата и явно не се познаваме.
Вече едно семейство от Лонгьой ми отговори за което им благодаря.
А пък тоя надпис на гарата, драги Мечо Пух не го знам, защото рядко пътувам с влак и надали съм го забелязала.
А на нико_28 казвам, че ще предам адреса ти на Красето, моята приятелка и тя сигурно ще ти пише (пък може и аз да драсна няколко реда)
Заключено