Molia za pomosht

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Shy

Molia za pomosht

Мнение от Shy »

Zdraveite saforumzi!
mnogo izchetoh v materialite iz foruma i na oficialnite stranici i me znam kak da postapia.Priateliat mi ima staj po specialnostta, a az rabotia no ne po moiata specialnost.Ne sme jeneni, jiveem na edin adres ot 3 godini, no az si smenih vremennia adres prez noemvri.Kak se dokazva sajitelstvo za 1 godina nazad? S vremennia adres ili po drug nachin(naprimer snimki)?Ne znaem dali da podavame dokumenti pootdelno, da dokazvame sajitelstvo ili da se ojenim?
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Kvo she si igraete s gluposti slojete edno podpische
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: Molia za pomosht

Мнение от yaiuat »

Shy написа:Zdraveite saforumzi!
mnogo izchetoh v materialite iz foruma i na oficialnite stranici i me znam kak da postapia.Priateliat mi ima staj po specialnostta, a az rabotia no ne po moiata specialnost.Ne sme jeneni, jiveem na edin adres ot 3 godini, no az si smenih vremennia adres prez noemvri.Kak se dokazva sajitelstvo za 1 godina nazad? S vremennia adres ili po drug nachin(naprimer snimki)?Ne znaem dali da podavame dokumenti pootdelno, da dokazvame sajitelstvo ili da se ojenim?
Ok no samo ne si misli 4e ojenvaneto shte vi vdigne to4kite :D(pred konsula) Te (to4kite) za dvama kandidati se vdigat i sa poveche ot kolkoto za edin. shtoto i broq na diplomite i dr neshta ot vasha strana se uvelichava. :wink: :beer: :beer:
Shy

Мнение от Shy »

Zdraveite priyateli! Blagodaria na vsichki, koito me posavetvaha!Opitvam se da se vslushvam vav vsichki saveti, no sega ne znam kakvo da pravim.Misleh, che ako se ojenim imame po-goliam shans!Shte izchakam da vidia dali shefa mi shte se saglasi da mi napishe podhodiashta za specialnostta mi dlajnost v trudovata knijka i pak shte si mislim.
Заключено