Какво правим с "БОХЕМИ"??? Ще се местим ли???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.

Какво правим със ситуацията в "БОХЕМИ"???

Анкетата свършва на Пет Мар 05, 2004 8:48 am

Общо гласове: 0
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Какво правим с "БОХЕМИ"??? Ще се местим ли???

Мнение от Kpetrov »

Отворих темата за да се разберем окончателно какво правим!!!

Местим се.
Отиваме в "БОХЕМИ" и оправяме кашата и караме като досега
Отиваме в "БОХЕМИ" и оправяме кашата и всеки си плаща сметката
Krassiiv

Мнение от Krassiiv »

Местим се. Вече сме свикнали :lol:
Patrick

za

Мнение от Patrick »

Priwet,
Az sym za. Kakwo ste kavete za O'shipka. Tozi pyt neka wseki da si plasta wednaga, za da ne stawat nedorazumeniq.
Krassiiv

Мнение от Krassiiv »

az sam za o 6ipka
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Аз съм за закритата "Баба Яга" - вътре е готино и не е лудница!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
pumpy

Мнение от pumpy »

не е ли малко недостойно да си оберем крушите по този начин. когато човек върши някакво действие трябва да е готов да си понесе последствията и тъй като няма дружна безотговорност то всеки си плаща сметката и си носи отговорността, а всички които са ходили този срамен петък се събират и си поделят заедно отговорността - аз също съм готов да участвам за да си отсрамим и да дадем добър пример на тези които са сбъркали - биле те имигранти или сервитьори.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

poumpy написа:не е ли малко недостойно да си оберем крушите по този начин. когато човек върши някакво действие трябва да е готов да си понесе последствията и тъй като няма дружна безотговорност то всеки си плаща сметката и си носи отговорността, а всички които са ходили този срамен петък се събират и си поделят заедно отговорността - аз също съм готов да участвам за да си отсрамим и да дадем добър пример на тези които са сбъркали - биле те имигранти или сервитьори.
Недостойно е в заведение, в което ходим толкова често, да се получават такива работи!
Не че не моцем да съберем по 2-3 лева, ама защо да се правим на ептен утрепани???
В петък вечер в "Бохеми" след 19ч. е фраш! Така че на тях не им пука дали ние ще седим там, или някои други.
А е възможен и следния сценарий : те да не са доволни от факта, че не се консумира много от нашата компания, и да са решили да ни прогонят, надписвайки яко нещата...
Не ми се играе на стражари и апаши, нека да сменим заведението, в закритата "Баба Яга" е супер!
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Otivame v Kanada i praznuvame tam..:)
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
valio9
Обратна връзка:

Мнение от valio9 »

Nie sme v Bohemi /petak vecher 18h./,sled tova kakvoto reshim vsichki. :beer:
L'argent ne fait pas le bonheur.
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

e i v kraina smetka kakvo shte se pravi.triabva dase vzeme niakakvo rashenie koeto da udovletvoriava vsichki.
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Пак си напомням предложението за "Баба Яга" - закритата де...
И така, ако до петък не излезне някакво друго смислено предложение, аз ще чакам в 18ч. в закритата "Баба Яга" - тя е на ул. "Сердика" 19.
:beer:
Patrick

Otnowo

Мнение от Patrick »

Priwet otnowo,
Az sym za "Baba Qga". Misleh si i za "O'Shipka", no wsystnost nqma znachenie. Wse pak ne moga da "trosha hatyra" na hajduka, nali e nesto kato wovd na plemeto. Wreme e da smenim malko obstanowkata!
Аватар
janyz

Мнение от janyz »

Dolavjam otnovo njakakvo razedinenie za tova kade da se saberem v petak !!!! Spored men "Bohemi " e kauza perduta ! Ako naistina vinata e u nas-shte ni gledat vinagi s losho oko, a ako te sa ni nadpisali s cel da ni progonjat-tova rano ili kasno shte stane ! I v dvata sluchaja e ne priemlivo ! Moze bi trjabva da se orientirame kam drugo mjasto !!!??
O!Shipka e navalica ,a i ne e evtino !
Patrick

Мнение от Patrick »

Spored men nqma kakwo tolkowa da mu mislim i da go prawim na wypros. Move i da e w nas problema, move i da e w serwitjorite, nqma nikakwo znachenie. Prosto smenqme mqstoto i wseki sam si plasta smetkata. Nama nuvda da se izprobwa choweshkata systnost. Wyw wseki chowek ima po malko alchnost i licemerie, to ni e w prirodata, nezawisimo ot kakyw proizhod sme. Syglasen sym s Ivhaydu, zastoto mi e wse taq kyde ste sum, a i Ivhaydu e edin ot tezi s naj dylgo prisystwie w kompaniqta. Nqma nikakwo razedinenie. Ako nqma drugi predloveniq, ste se widim w petyk 18:00,h w "Baba Qga", na ulica "Serdika" N19.
Chestit 3 mart na wsichki bylgari!!!!
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Къде се намира ул."Сердика" № 19???

Ще се радвам, ако някой ми отговори? :lol:
Заключено