Objalvane

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Desy
Обратна връзка:

Objalvane

Мнение от Desy »

Zdraveite na vsi4ki :).Na 17.02 bqh na interwju imam 12 nivo frenski ,koeto ve4e dokazah ,no staja mi ot edna godina ,pritesnqval izpitva6tiq ...Tova silno me pritesni ,za6toto toi mi kaza ,4e okolo 1.03 6te polu4a otgovor direktno ot Vienne ,tai kato toi bil zatrudnen.Ako stane taka ,4e otgovora e otritzatelen ,kade moga da pro4eta za protzedurata objalvane ,tai kato otgovarqm na poso4enite usloviq ,finansi ,perfekten frenski ezik ,staj nad iziskuemiq -6 mesetza??Taka i takak sam platila ,a i sam jurist ,6te si izpolzvam pravata do kato e nujno :))Molq vi daite mi pove4e info ,4e 6te izludeq do 1.03 ,stra6no sam ot4aqna ,dali ne sam si izgubila vrememto v presledvane na edna me4ta .O4akvam otgovorite vi
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Здравей, Desy! По принцип нямаш право да обжалваш решението им каквото и да е то. Но не трябва да се притесняваш. Практиката до момента показва, че всички, които не са получили пълен отказ на интервюто, а са им казали, че ще им преразгледат положението и ще им изпратят отговор си получават сертификата!!! Така, че опитай се да се поуспокоиш и ще ти стискаме палци и твоя сертификат да пристигне!!!
По отношение на плащането навсякъде пише, че тези пари не се връщат и не поемат никакви обещания за положителен отговор. Така, че плащането не би могло да ти бъде никакъв довод да си търсиш правата.
Ако наистина само стажът нещо го е притеснил, а си събираш всички необходими точки не се притеснявай, трябва да ти изпратят сертификата!!!
Пусни търсачката и ще прочетеш за много подобни случаи.
Пожелавам ти успех!!!
И да се похвалиш като дойде!!! :D
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: Objalvane

Мнение от yaiuat »

Desy написа:Zdraveite na vsi4ki :).Na 17.02 bqh na interwju imam 12 nivo frenski ,koeto ve4e dokazah ,no staja mi ot edna godina ,pritesnqval izpitva6tiq ...Tova silno me pritesni ,za6toto toi mi kaza ,4e okolo 1.03 6te polu4a otgovor direktno ot Vienne ,tai kato toi bil zatrudnen.Ako stane taka ,4e otgovora e otritzatelen ,kade moga da pro4eta za protzedurata objalvane ,tai kato otgovarqm na poso4enite usloviq ,finansi ,perfekten frenski ezik ,staj nad iziskuemiq -6 mesetza??Taka i takak sam platila ,a i sam jurist ,6te si izpolzvam pravata do kato e nujno :))Molq vi daite mi pove4e info ,4e 6te izludeq do 1.03 ,stra6no sam ot4aqna ,dali ne sam si izgubila vrememto v presledvane na edna me4ta .O4akvam otgovorite vi
Това са сетен път доказва че доброто владеене на френски не е достатъчно основание за минаване на интервюто. дванайсет, дванайсет ама мосиюто виждаш че не го ебе това. :drink:

Да, минималния стаж е 6 mesetza. Но те ти дават 1 точка. 1 година 2 точки и т.н, което не стига дори и да имаше france 14. :beer:
Ами питай ме преди да си дадеш парите бе жено. :D
Заключено