Превод на диплома за 8 клас & техникум

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
edelwais

Превод на диплома за 8 клас & техникум

Мнение от edelwais »

Подаваме си документите за permanent residents и искат хората преведени дипломи за 8 клас и техникум (в моя случай).
Искам да питам - преводите може ли да се направят тук, в Монтреал - легализирани, заверени, там каквото трябва (ако да, имате ли някакави координати ?) или трябва това да се свърши в БГ, за да мине там през Министерство на Образованието и да му нафраскат печатите?

Мерси
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Аватар
Koko

Re: Превод на диплома за 8 клас & техникум

Мнение от Koko »

edelwais написа: Подаваме си документите за permanent residents и искат хората преведени дипломи за 8 клас и техникум (в моя случай).
Извинявай, но за какво точно ти искат дипломата за 8-ми клас?
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Botzo

Мнение от Botzo »

Наистина незнам какво да кажа.
За първи път чувам такова нещо. До сега което знам е че се показваше превод на последното образование което си посочил. А аз дори нямам за 8-ми клас защото като започнах средно ми зеха за основното и не ми я върнаха.
Та ако ми я поискат я нямам, но ние вече минахме слава Богу през това.
Но спред мен само се опитват да затрудняват. Ако искат само преводи .... ми преведете ги.
Аватар
edelwais

Ми де да знам

Мнение от edelwais »

казаха дипломи за всичко освен за Elementary School. Ама и аз като се замисля, май дипломата от 8 клас ми я взеха кат ме приеха в техникума.... Малеее, каква разправия ще падне с тия документи....
А уж имахме почти всичко готово... (да съм чел!)

P.S. Само се притеснявам да не се психират другите кандидат-емигранти - положението при нас е, че подаваме от Канада, от Temp. Worker статут - де да знам, може да е различно....
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Заключено