Без члага по празниците в Пловдив
- Bistra
- Напуснал форума
Re: Без члага по празниците в Пловдив
Ти не беше ли опозиция на чалгопроизводството? 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Радвам се, че обстановката се е поразведрила.
Не ви се сърдя, че ми нямате много вяра. Все пак да не забравяме, че зад официалната пропаганда стоят милиарди долари. Какво мога да направя аз емигранта.
Може би с времето ще се разбере кой е бил прав и кой крив.
За мен по-важното е да стане ясно, че ние българите не сме сган и стадо. Че това което стана и става в България е планувано и се изпълнява независимо какви сме ние българите като народ.
Всичко това за мен е важно, защото ние ще си останем българи докато сме живи. Не можем да си смениме националноста, така както не можем да си сменим и пола. Т.е. не ни остава нищо друго освен да преоткрием нашите ценности, нашите добри качества и да се гордеем от тях. За децата ни може би ще е по-различно, може би те няма да са токлова българи, колкото нас.
Не ви се сърдя, че ми нямате много вяра. Все пак да не забравяме, че зад официалната пропаганда стоят милиарди долари. Какво мога да направя аз емигранта.
За мен по-важното е да стане ясно, че ние българите не сме сган и стадо. Че това което стана и става в България е планувано и се изпълнява независимо какви сме ние българите като народ.
Всичко това за мен е важно, защото ние ще си останем българи докато сме живи. Не можем да си смениме националноста, така както не можем да си сменим и пола. Т.е. не ни остава нищо друго освен да преоткрием нашите ценности, нашите добри качества и да се гордеем от тях. За децата ни може би ще е по-различно, може би те няма да са токлова българи, колкото нас.
Кой е казал че сме сган и стадо?budtel написа:Радвам се, че обстановката се е поразведрила.
А ако знаеш кой точно ги дава тези милиарди за пропаганда, кажи му да даде малко и насам, като ще валят долари - поне да сме и ние под капчука.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
- MrGeek
- Путлер Капут
Другарят budtel нищо не обели за руската чалга и разврата, ширещ се из широките простори на Матушката. Интересно, защо ли? Може би никога не е бил в някой от многобройните московски бардаци и все още си мисли, че нощния живот в руските градове и особено в столицата Масква приключва в 8 вечерта с поздрав от Алла Пугачова.

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Ние, българите, не сме нито сган, нито стадо. Хора като хора, добри, лоши, всякакви. Обаче да твърдиш, че съдбата на България е дирижирана е меко казано смешно. Интересно ми е да кажеш откога точно е дирижирана? Защото по мои спомени българите сами се вкарват в капана, разделяйки и така отслабвайки собствената си държава още преди османците да навлезат в Европа.budtel написа:Радвам се, че обстановката се е поразведрила.
Освен това може да си сменим националността - нарича се гражданство, както може да си сменим и пола

Но най-вече ме интересува как, кой и откога дирижира съдбата на българската държава и народ?
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
От написаното от Будител до тук, особено предвид аргументите използвани от него, отговора е - Дарт Вейдър.grozdan написа: Ние, българите, не сме нито сган, нито стадо. Хора като хора, добри, лоши, всякакви. Обаче да твърдиш, че съдбата на България е дирижирана е меко казано смешно. Интересно ми е да кажеш откога точно е дирижирана? Защото по мои спомени българите сами се вкарват в капана, разделяйки и така отслабвайки собствената си държава още преди османците да навлезат в Европа.
Освен това може да си сменим националността - нарича се гражданство, както може да си сменим и пола
Но най-вече ме интересува как, кой и откога дирижира съдбата на българската държава и народ?
Be yourself - no one else is more qualified.
-
- Изгонен от форума
Спомяш си как сме се вкарали в капана на турското робство? Значи си поне на 600 години.grozdan написа:Ние, българите, не сме нито сган, нито стадо. Хора като хора, добри, лоши, всякакви. Обаче да твърдиш, че съдбата на България е дирижирана е меко казано смешно. Интересно ми е да кажеш откога точно е дирижирана? Защото по мои спомени българите сами се вкарват в капана, разделяйки и така отслабвайки собствената си държава още преди османците да навлезат в Европа. Освен това може да си сменим националността - нарича се гражданство, както може да си сменим и полаbudtel написа:Радвам се, че обстановката се е поразведрила.
Или си спомняш какво пише в БКП читанките по история? Странно хем, сте ултраамериканизирани, хем вярвате като слепци на комун. история.
Аз например да твърдя, че България и български народ в сегашният етнически смисъл на понятието не са съществували нигога преди 1878 година.
Тръпна в очакване да разбера каква е не-БКП версията за падането на България пред османците. Ще споделиш ли?vaniliq написа: Спомяш си как сме се вкарали в капана на турското робство? Значи си поне на 600 години.
Или си спомняш какво пише в БКП читанките по история? Странно хем, сте ултраамериканизирани, хем вярвате като слепци на комун. история.
Аз например да твърдя, че България и български народ в сегашният етнически смисъл на понятието не са съществували нигога преди 1878 година.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Moe и да сподели той им е "светил" на османците. 

Dead Eyes See No Future
-
- Изгонен от форума
Има си форуми по история, има си научни публикации на тая тема. Който търси намира.
За целите на дискусията в този форум, ми е много странна войнстващата ултрадясна проамериканщина гарнирана с куци знания от читанките по история отпреди 30-на години.
За целите на дискусията в този форум, ми е много странна войнстващата ултрадясна проамериканщина гарнирана с куци знания от читанките по история отпреди 30-на години.
Аз съм чел учебник по история (купуван от дядо ми), който е печатан мисля 38-ма година. Имаше стария правопис, с "ъ" накрая на думите и една друга буква която прилича на "ж" с чертичка отгоре. Не помня кой е автора, но другото което не помня е да пише, че българският народ не е съществувал като етнос преди 1878-ма година. Така че мисля, че си full of shitvaniliq написа:За целите на дискусията в този форум, ми е много странна войнстващата ултрадясна проамериканщина гарнирана с куци знания от читанките по история отпреди 30-на години.

А вие защо биете негрите?vaniliq написа:Има си форуми по история, има си научни публикации на тая тема. Който търси намира.
-
- Изгонен от форума
Виждам че си доста напреднал с (ултрадесният войнстващ американски език:) ), затова аз само ще си помисля че си ass, ама няма да го казвам.miteto написа:Аз съм чел учебник по история (купуван от дядо ми), който е печатан мисля 38-ма година. Имаше стария правопис, с "ъ" накрая на думите и една друга буква която прилича на "ж" с чертичка отгоре. Не помня кой е автора, но другото което не помня е да пише, че българският народ не е съществувал като етнос преди 1878-ма година. Така че мисля, че си full of shitvaniliq написа:За целите на дискусията в този форум, ми е много странна войнстващата ултрадясна проамериканщина гарнирана с куци знания от читанките по история отпреди 30-на години.(казано на ултрадесен войнстващ американски език
)
Това че не помниш кой, не помниш какво е писал в учебника на дядо ти, издаден в мисля 38 година, мисля е напълно достатъчно да спрем дотук.
Помня много добре, че не пише че е нямало български етнос преди 1878-ма, но го казах по друг начин. Моя учебник от "мисля 38-ма" е също толкова надежден източник за публиката, колкото твоите "Има си форуми по история" и "Който търси намира". Търси и ще го намериш въпросния учебникvaniliq написа:Това че не помниш кой, не помниш какво е писал в учебника на дядо ти, издаден в мисля 38 година, мисля е напълно достатъчно да спрем дотук.

Общо взето е елементарно, че ако излизаш с някакво "грандиозно" твърдение, ти си тоя който трябва да го докажеш, а не останалите да се мъчат да ти показват, че не е вярно. За момента твоята теза я нареждам в раздела "псевдно-научни изблици", докато не посочиш източник или поне обясниш какви точно са живели на територията на днешна България преди 1878 - може би турци и сърби, които са проговорили български от любов към езика

Да те попитам, че ми стана любопитно: Какъв е сегашният етнически смисъл на България и български народ?vaniliq написа:...Аз например да твърдя, че България и български народ в сегашният етнически смисъл на понятието не са съществували нигога преди 1878 година.
"I am a very stable genius " - Powered by Donald Trump
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson