Аз и друг път съм го споменавал - имиграцията сама по себе си не решава проблемите. Напротив тя дори създава нови. Когато емигрираш трябва да знаеш къде отиваш, защо, какво искаш и да имаш поне груба идея как да го постигнеш.
Мисля, че също съм успял в Canada. И затова съвсем не е необходимо да си декларирам имуществото, разходите или как си прекарвам свободното време.

Важното за мен е, че се занимавам с това което обичам, за което съм учил 5 години в България, което съм работил 11 години в България и вече почти 7 години тук. Важното е че децата ми (много по-големи от тези на АлехАА) се чувстват също добре тук, а същото се отнася и за съпругата ми.
Не всичко е било винаги розово, не съм успявал винаги и във всичко, но не мисля че Canada сама по себе си ми е помогнала или попречила.
Напуснах началническа позиция в България и дойдох тук защото просто в България професията ми беше и продължава да е на умиране. Знаех какво искам и как да го постигна,знаех и къде да отида.
Не съм съгласен че в Canada можеш да бъдеш каквото си поискаш. Но определено мисля, че ако познаваш себе си и знаеш какво искаш може да го постигнеш.

P.S. Така и не се познаваме с Алех. Вероятно сме се виждали - аз пиша с истинското си име.