Ми то Ифф,човек много лесно ще се досетиIFF написа:Между другото,мисля че някой от съфорумниците с меки китки трябва да се намеси в темата и да разясни как е станало така.Не смятам че ние можем дас проумеем какво им е в главата.

Ми то Ифф,човек много лесно ще се досетиIFF написа:Между другото,мисля че някой от съфорумниците с меки китки трябва да се намеси в темата и да разясни как е станало така.Не смятам че ние можем дас проумеем какво им е в главата.
Какво искаш да кажеш,че ви се получава така от само себе си,по естествен път?speedy написа:А то можеш ли да обясниш как си се научил да се изпотяваш, когато е горещо?IFF написа:Между другото,мисля че някой от съфорумниците с меки китки трябва да се намеси в темата и да разясни как е станало така.Не смятам че ние можем дас проумеем какво им е в главата.
Този местоимение за спийди ли се отнася, или искаш да кажеш че всички които не са съгласни с тебе трябва да са гейове?IFF написа:Какво искаш да кажеш,че ви се получава така от само себе си,по естествен път?speedy написа:А то можеш ли да обясниш как си се научил да се изпотяваш, когато е горещо?IFF написа:Между другото,мисля че някой от съфорумниците с меки китки трябва да се намеси в темата и да разясни как е станало така.Не смятам че ние можем дас проумеем какво им е в главата.
Поправих го... уупсspeedy написа:Може би има предвид мен, с изразяване на учтивост. Политическа коректност, един вид...
"Do you believe that homosexuals are 12 times more likely to molest children?" attorney David Boies asked.
"Yeah, based on the different literature that I have read," Tam replied. [...]
Boies pressed Tam to cite books, articles or authors he had read to substantiate the views, but Tam said he could not remember specifics.
Earlier in the trial, a Cambridge University professor testified that there is no evidence to suggest that gays are more likely to molest children than heterosexuals.
А сега, кой има по-голяма вероятност да е с меки китки. Мух, да не се окаже, че ти си ял много бой (освен други неща) по лагеритеhttp://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entre ... ds=8772014
Both groups exhibited increases in penile circumference to the heterosexual and female homosexual videos. (има си хас) Only the homophobic men showed an increase in penile erection to male homosexual stimuli. The groups did not differ in aggression. Homophobia is apparently associated with homosexual arousal that the homophobic individual is either unaware of or denies.
Извинявай, ако прибързах със заключенията.IFF написа:За кое да не са съгласни с мене,аз мнение не изразявам в случая.Не се гъбаркам,наистина не ми е ясно.Аз например, като повечето пубери на оная възраст,като видех ци*и и откачах.Интересно ми е тия дето твърдят че така са се родили(хомо имам предвид) как са били.Преуспял написа: Този местоимение за спийди ли се отнася, или искаш да кажеш че всички които не са съгласни с тебе трябва да са гейове?
Преуспял написа:И винаги ми е било много странно защо като спипат някой политик в САЩ с гей партньор, все е някой консерватор с войнствени настроения срещу хомосексуалността.
Едно изследване в дъ Journal of Abnormal Psychology показва, че хомофобите се възбуждат сексуално от хомоеротични картинки, за разлика от по-толерантните. Абстрактът:
А сега, кой има по-голяма вероятност да е с меки китки. Мух, да не се окаже, че ти си ял много бой (освен други неща) по лагеритеhttp://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entre ... ds=8772014
Both groups exhibited increases in penile circumference to the heterosexual and female homosexual videos. (има си хас) Only the homophobic men showed an increase in penile erection to male homosexual stimuli. The groups did not differ in aggression. Homophobia is apparently associated with homosexual arousal that the homophobic individual is either unaware of or denies.
![]()
![]()
Tи имаш ли въобще представа за какво говори Рей Брадбъри???myhata II написа:Преуспял написа:И винаги ми е било много странно защо като спипат някой политик в САЩ с гей партньор, все е някой консерватор с войнствени настроения срещу хомосексуалността.
Едно изследване в дъ Journal of Abnormal Psychology показва, че хомофобите се възбуждат сексуално от хомоеротични картинки, за разлика от по-толерантните. Абстрактът:
![]()
![]()
Казах на Ифф,че който пуснал темата него го боли и сърби,аз съм расист и мразя педалите
Сега Преуспелии като съм такъв значи ли че нямам права ?![]()
Казах ти го това което се случва в момента в С.Америка ще приключи много скоро ето ти чети и се ограмотявай![]()
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=168885
Много добре знаеш, че това изследване е пълен въздух, т.е. нищо не означава. Сигурно съществува и изследване че като пиеш по 8 супени лъжици вълча кръв на ден, космите на стъпалата ти стават малко по-светлиПреуспял написа:Едно изследване в дъ Journal of Abnormal Psychology показва, че хомофобите се възбуждат сексуално от хомоеротични картинки, за разлика от по-толерантните. Абстрактът:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entre ... ds=8772014
Какво те кара да мислиш така? Толкова ли са дълги пипалата на педерастките лобита? Или има някакъв "анти-хейт" закон който може да се приложи в случая?Павел написа:Доста гнусна тема сте подкарали. Линко, с всичките ми уважения към теб, разкарай снимката дето си качил, щото можеш да имаш сериозни проблеми, а и като нищо може да затворят форума заради нея!