pumpy написа:Kan_Tangra написа:pumpy написа:Ttorontoo написа:Всяко общество си има своите проблеми. В Габон или ЮАР ако идеш без охрана има голяма вероятност да те ограбят, изнасилят или убият, само защото си бял, имаш ценности и е голяма беднотия. А защо сравнявам ЮАР, Габон и България? Защото в ЮАР и Габон е същото като в Сирия, Ирак, Афганистан, Югославия, Виетнам и Корея. Към тия държави трябва да посоча и България. И дата 10 Ноември 1989 г. И планът Ран-Рът.
А кога си бил в ЮАР ? Просто питам този коментар от личен опит ли е или от "хиляда и една нощ" ???
Точно заради това се разсмях по-горе. Защото бг канадците не са стъпвали в България, но не им попречи да изсипят 1 тон помия тип "хиляда и една нощ".
Лошо няма, де. Кой каквото го влече. Плюйте си! Ама не се сърдете, ако е смешно!
Е чак да не сме стъпвали в България, все не ми се вярва.
Или там толкова се порменят нещата, че от днес до утре и станали чудесата (аз съм си бил лично през 2013 Декември)
И не четем новини, не говорим с роднините си, те не идват при нас и не си говорим, нямаме приятели, които са още в България, изобщо нищо не разбираме: ни от България, ни от Канада......
Хубаво, само че това, за Билата, да си оставяш чантите (включвам и жените), никога не съм го виждал и чувал. Най-много ако влезеш с пазарски чанти от друг магазин, и има вътре неща, дето се продават, да ти поискат касова бележка
Че има шкафчета с ключ има, но те са доброволни.
За сметка на това, хора, които, ти твърдиш, редовно се прибират до бг, говорят измислици, и се надъхват вече 3 страници.
Лошо няма де!
Аз утре мога да кажа, че в София в Метро, удрят по 10 тояги на голо на влизане и на излизане.
Ще е доста забавно да се прочетат реакциите!