От кого е изпратено писмото ви - също ли от Ruzica Spasojevic? Стана ми интересно да не би и тя да е работна като Александра Лесниевски...nivi7876 написа:Здравейте, от доста време не съм преглеждал форума ,та и ние да се присъединим към получилите на такова писмо! И според мен не означава ,че ще сме поканени на следващо интервю ,но ние ще си чакаме , а и да си проверяваме кутиите ,че току виж имаме направо покани,да ни възнаградят за търпението нали
![]()
Ние също получихме такова уведомително писмо на 26 юни. Подателят е също Ружица Спасоевич. Не сме изпращали оригинали на сертификати за езика, но утре ще го направя, защото все още имам някаква надежда за сертификати за селекция по пощата. И двамата се явихме на TCFQ, аз (основен кандидат) изкарах В2/В2 на границата с С1, тоест 13/13, а съпругата ми А2/В1. По професия съм инженер-химик, но незнам как ще ми приравнят дипломата.karelia79 написа: От кого е изпратено писмото ви - също ли от Ruzica Spasojevic? Стана ми интересно да не би и тя да е работна като Александра Лесниевски...
Ние също получихме такова уведомително писмо на 26 юни. Подателят е също Ружица Спасоевич. Не сме изпращали оригинали на сертификати за езика, но утре ще го направя, защото все още имам някаква надежда за сертификати за селекция по пощата. И двамата се явихме на TCFQ, аз (основен кандидат) изкарах В2/В2 на границата с С1, тоест 13/13, а съпругата ми А2/В1. По професия съм инженер-химик, но незнам как ще ми приравнят дипломата.karelia79 написа: От кого е изпратено писмото ви - също ли от Ruzica Spasojevic? Стана ми интересно да не би и тя да е работна като Александра Лесниевски...
Абсолютно, пожелавам ви го от сърцеnivi7876 написа:...а и да си проверяваме кутиите ,че току виж имаме направо покани,да ни възнаградят за търпението нали
![]()
Честито за включването в списъка на чакащите интервю ! Все повече почвам да вярвам , че до края на годината ще има още една сесия в България .martatabs написа:Още една малка победа...и аз съм от чакащите за интервю.Преди няколко минути ми пратиха съобщение на емайла, чак ми се разхлопа дъск..., тоест сърцето. Ако я карам така интервюто ми ще е на 19 число...