Кво прави тази държава в ЕС...
- ablood
- Обратна връзка:
Re: Кво прави тази държава в ЕС...
Защото няма да ми е приятно учител педофил да се разхожда из съблекалнята, или да им помага в упражненията. Не, че ме е страх, че ще изнасили някое в час. Както и на теб няма да ти е приятно да имаш партньор по сауна гей. Даже и никога да не ти посегне ще предпочиташ да седиш гол до някой, който не се дърви от теб.
Също и ако той (учителят по физическо) е със СПИН, или фанатичен талибан. Не вярвам да мислят нещо лошо на децата, но те са хората, оказващи първа помощ при нещастие, спомагат за формиране на детската психика и ориентиране.
С 2 думи - с нищо не ми пречат:
Гейовете, които се срещат с други гейове
Педофилите, които се ограничават с интернет и далечно наблюдение
СПИН-озните, които не кървят наоколо
всички те и Хетеросексуалните, които не търсят контакт, освен, когато е взаимен
Също и ако той (учителят по физическо) е със СПИН, или фанатичен талибан. Не вярвам да мислят нещо лошо на децата, но те са хората, оказващи първа помощ при нещастие, спомагат за формиране на детската психика и ориентиране.
С 2 думи - с нищо не ми пречат:
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Ха, ха, ха...много удобна философия. Твоята теория може да бъде продължена примерно така.
Не ми пречат също и:
- убийците, които се избиват помежду си;
- крадците, които се крадат едни-други;
- и т.н.
Не е номера на тебе лично кой и в какво ти пречи, а на обществото като цяло.
То иначе ти ако не видиш педофил през живота си, може да кажеш и че такова животно нема.
Не ми пречат също и:
- убийците, които се избиват помежду си;
- крадците, които се крадат едни-други;
- и т.н.
Не е номера на тебе лично кой и в какво ти пречи, а на обществото като цяло.
То иначе ти ако не видиш педофил през живота си, може да кажеш и че такова животно нема.

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Дали Аблъд ще е такъв демократ ако съседът му е педофил и редовно се любува на децата му. Отдалече. През оградата.
- ablood
- Обратна връзка:
Сравнението на
"Гейовете, които се срещат с други гейове"
със
"убийците, които се избиват помежду си"
за пореден път ми напомня, че ако споря с военната логика мога да си изпрося администраторско наказание.
"Гейовете, които се срещат с други гейове"
със
"убийците, които се избиват помежду си"
за пореден път ми напомня, че ако споря с военната логика мога да си изпрося администраторско наказание.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
То че не разбираш логиката в думите ми е ясно. Не виждам обаче какво "военно" видя в нея. Май започваш отново да си търсиш белята.
Наказание ще си изпросиш винаги, когато се откъсваш от темата и започваш да говориш за професията (при това бивша) на опонента, майката или други негови роднини и т.н. Опитвайки се да остроумничиш и да сипеш злобни нападки срещу човек, който не можеш да обориш с логика и аргументи.
Нещо да съм направил връзка на твоята логика с професията ти, независимо дали бивша или сегашна?
Наказание ще си изпросиш винаги, когато се откъсваш от темата и започваш да говориш за професията (при това бивша) на опонента, майката или други негови роднини и т.н. Опитвайки се да остроумничиш и да сипеш злобни нападки срещу човек, който не можеш да обориш с логика и аргументи.
Нещо да съм направил връзка на твоята логика с професията ти, независимо дали бивша или сегашна?
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
- ablood
- Обратна връзка:

Това сексуално отклонение от нормалните човешки отношения го е имало винаги,във всички времена ,но сега се толерира от предимно лявоориентираните прослойки на обществото,най-вече след Втората световна война. Имаше на Запад и "Сексуална революция" подклаждана от същите тях.Така започна явлението"политическа коректност",толериране на всякакви маргинални прослойки! Пример: в БГ "политическата коректност" се подкрепя от БСП,Зелените...и подставените им партии...амиии,като намаляват твърдоглавите пенсионери и кои останаха-смятай и циганите,турците отдавна ги отбиха от демокрацията с ДПС/ Ето и друга гледна точка за Християнството и разпадът на Запада...Патрик Бюкенън-съветник на Рейгън,Форд..
http://kjelqzkov.log.bg/article.php?article_id=74316 .................. А хомосексуализма се лекува...Християнската цивилизация действително умира, защото хората, които я съхраняваха в своите сърца и души, си, си отиват. Днес няма нито една европейска страна, слагам в това число и България, демонстрираща прираст, който да и гарантира, че ще оцелее в сегашния си вид и през следващото столетие. Християнската вяра, която, според мен, играе ролята на своеобразна имунна система за Запада, бързо умира както в Европа, така и в САЩ, а съществува почти абсолютна корелация между смъртта на вярата и изчезването на изповядващите я народи. Показват го и статистическите данни, които не са измислени от мен, а са публикувани от ООН.
http://istinski.blogspot.com/2010/03/blog-post_08.htmlТерапевтът Ричард Кохен успешно лекува над 1000 обратни. "Никой не е роден гей", заявява той. "С някои научни доводи се опитват да докажат това, но не им се получава. Както виждате аз самия излязох
Вероятността хомосексуалисти да изнасилват деца е 12 пъти по-голяма отколкото при хетеросексуалните. 40 процента от сексуалните обиди са от практикуващите хомосексуализъм.
Гейовете намериха начин за влияние над обществото. На мен никога не са ми пречели, преди да осъзная "войнствеността" им и неудържимото им желание да доминират чрез извратеността си.
Защо е толкова трудно да се обясни на хомосексуалистите, че хората не са срещу тях. Те са срещу хората, обществото и срещу себе си. Защо толкова агресивно пробутват, дори от предучилищна възраст, да се разказват приказки на децата ни за романтични хомосексуални семейства.
Това не е пропаганда на толерантност, това си е чиста пропаганда на сексуално поведение. Те го налагат на нашите деца. Но защо те са неспособни да разберат, че това звучи много страшно за всеки родител със съвест."
Последно промяна от gt_2006 на Сря Авг 18, 2010 7:53 am, променено общо 1 път.
Да разбираме ли че хомосексуалните които правят повече от това да се срещат дискретно с други като тях ти пречат? Под "повече от това" имам предвид примерно да натрапват и демонстрират пред обществото сексулната си ориентация чрез организирането на гей паради, отваряне на гей клубове и т.н.ablood написа:С 2 думи - с нищо не ми пречат:
Да разбираме ли че педофилите които се ограничават само с това да произвеждат и публикуват в интернет материали предназначени за други педофили не ти пречат? Всъщност ако ги нямаше първите, откъде вторите щяха да подхранват болните си страсти?
Спомням си преди няколко години, разхождам се една вечер по плажа на Слънчев бряг и минавам покрай един пиян германец който се опитваше да принуди детето си към орален секс. Като усети че има някой наблизо започна да се прави на шут, ужким че нещо си играели, обаче момиченцето плачеше и въобще не му беше до игра. Искаше и той да мине за нормален, човешко е в крайна сметка, и той има нужди, нали...
В покрепа на казаното от gt_2006, аз познавам трима души които са били хомосексуални и вече не са. Двама от тях са женени и имат деца. Твърдят че вече не изпитват влечение към мъже. По думите и на тримата, това е било психическо заболяване (или разстройство) от което са излекувани. Познавам и един друг който като малък е бил изнасилен от педофил (очевидно и хомосексуалист). Било е грешка на родителите му да го поверят на този човек. Впоследствие момчето развива все по-силни хомосексуални желания, чувства се объркан, ненормален, крие от родителите си, иска да излезе от всичко това, иска да има нормално семейство и деца, но не намира сили да се пребори и продължава да се бори.
Това че някой се бил "родил в тяло на другия пол" е един мит който е много удобен за войнстващите гейове.
Има такива които осъзанват че са болни и търсят начини да се лекуват, има и други които препочитат всички да станат като тях, но не и те да се променят. Лошото е че вторите стават все повече. Готови са дори да те съдят ако не успееш добре да прикриеш погнусата си от някои техни действия.
-
Терапевтът много точно го е казал,ама вие сте тръгнали да убеждавате Аблъд,абе хора по-лесно ще убедите някой гей в красотата на любовта между двата пола!!!
Що не погледнето кой точно е терапевтът? Нищо чудно, че е излекувал 1000 души. Бени Хин, например, е излекувал много повече от множествена склероза, артрит и какво ли още не.
Както беше питал Преуспял, някой да има обяснение за сексуалната ориентация на Мери Чейни?
Пат Бюканън има право на личното му мнение, което не означава, че е вярно. Китайците продължават да се множат, нищо че не им се занимава много с християнска вяра.
Не хомосексуалните сами по себе си се натрапват, но за за някои е бизнес. Повечето са нормални хора. То всъщност нормални хора няма. Отидете при някой добър психиатър и без проблем ще ви открият едно-две психични отклонения.
Както беше питал Преуспял, някой да има обяснение за сексуалната ориентация на Мери Чейни?
Пат Бюканън има право на личното му мнение, което не означава, че е вярно. Китайците продължават да се множат, нищо че не им се занимава много с християнска вяра.
Не хомосексуалните сами по себе си се натрапват, но за за някои е бизнес. Повечето са нормални хора. То всъщност нормални хора няма. Отидете при някой добър психиатър и без проблем ще ви открият едно-две психични отклонения.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
"терапевтът" е не по-малко изперкал от тези, които му вярват.
Може да отворите Уикипедия и да му видите биографията - станал член на църквата на Муун и се излекувал
Може да отворите Уикипедия и да му видите биографията - станал член на църквата на Муун и се излекувал

Biography
When he was 6 years old, a family friend repeatedly molested Cohen,[1] which provided the affection he craved from his father, he said, and that he repressed the memories of molestation until he was 30 and in therapy. He was openly gay and had a boyfriend while attending Boston University as an undergraduate, but spent years in intensive treatment trying to change his sexual orientation,[1] beginning psychotherapy twice weekly with a traditional Freudian psychoanalyst.[7]
While in college he became an evangelical Christian and later joined the Unification Church, where he said, he remained celibate for long periods.[1] The Unification Church rejects homosexual behavior.[8] Cohen married in 1982. He and his wife, also a Unification Church member at the time, were introduced to each other by church founder Sun Myung Moon. Cohen says that during the first three years of his marriage he spent time "running around" with a boyfriend in New York.[1] Cohen describes this time as a period of turmoil that led him to pursue healing from his past.[9]
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
Между другото,мисля че някой от съфорумниците с меки китки трябва да се намеси в темата и да разясни как е станало така.Не смятам че ние можем дас проумеем какво им е в главата.
speedy. За първи път чувам, че Множествената склероза се лекува!!!
Шарлатаните лекуват всичко. Само умрели не възкресяват засега.
А то можеш ли да обясниш как си се научил да се изпотяваш, когато е горещо?IFF написа:Между другото,мисля че някой от съфорумниците с меки китки трябва да се намеси в темата и да разясни как е станало така.Не смятам че ние можем дас проумеем какво им е в главата.