бе на вас кат ви промиват мозъците, да ме ви изтриват и знанията по математика за трети класSugarplum написа:
7.800=5 600>>>> Осмата година едва започна не я броя
5 600-4 000=1 600:7=228 калпака /липсват/на година
Вероятно 225 калпака на година поемат обратно за БеГе-то, като се захласватпо носталгичните ти описания на БГ Хайлайфа и други синджирни мераци за калпаци
3.1калпак поемат към калните нефтени полета![]()
Аритметиката вярна бе бате
Около 800 българи имигрират годишно в Квебек
-
Sugarplum
becks написа:бе на вас кат ви промиват мозъците, да ме ви изтриват и знанията по математика за трети класSugarplum написа:
Вероятно 225 калпака на година поемат обратно за БеГе-то, като се захласватпо носталгичните ти описания на БГ Хайлайфа и други синджирни мераци за калпаци
Аритметиката вярна бе бате![]()
![]()
ми щом не вярвам на всяка дума на няква от квебекското правителство, значи още се справям да се опазяSugarplum написа:becks написа:бе на вас кат ви промиват мозъците, да ме ви изтриват и знанията по математика за трети класSugarplum написа:
Аритметиката вярна бе бате![]()
![]()
Ти що мислиш, че си имунизиран за мозъчни промивки
между другото от сметките, които си направил/а по-горе излиза че в 2000 г. в Квебек е имало 0 (нула) българи