Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Re: Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

Мнение от ivandaman »

krimon написа:я кажете, вие, които сте в България, хората нон-стоп ли са на улицата ? всеки ден манифестират ? много ли са ?
В Плевен няма никакви протести. (поне аз не съм видял). Явно тук стандарта е висок, заплатите също, всички са доволни, кметът не е корумпиран и няма за какво да протестират. :y: ;)

От това което вижвам по ТВто Варна и София са основните места в които има екшън.. Политическият хаос обаче е пълен както може и да се очаква, но живота не е спрял и не е само това.. Погледнато "отстрани" животът продължава..
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
ZanzibarHero

Мнение от ZanzibarHero »

Misho76 написа:Горещо препоръчвам книгата,която е станала бестселър за броени дни и която в момента чета Комитетът 300 на Д-р Джон Коулман ... Всичко е написано предварително за всичко което се случва САЩ,Близкият Изток,Италия,Кризата в Европа,та случващото се в БГ ще ви се види като поредната брънка от веригата...Всъщност плашеща поне според мен е само последователноста.Всичко има обяснение.8 милиарда на планетата са вече твърде много..Много интересна книга!Заслужава си!
Книгата, която ми "отвори очите" за факта, че НЕ всичко има лесно обяснение бе Social Traps and the Problem of Trust (Theories of Institutional Design) на Bo Rothstein

Простото е, че в България, както и навсякъде по света има недостиг на доверие - никой на никого не вярва - факт...

Сложното е, че в света има много малко организации и държави, които се "доверяват" помежду си и още по-малко, които да са способни за "изграждане" на доверие...
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

ZanzibarHero написа:Книгата, която ми "отвори очите" за факта, че НЕ всичко има лесно обяснение бе Social Traps and the Problem of Trust (Theories of Institutional Design) на Bo Rothstein

Простото е, че в България, както и навсякъде по света има недостиг на доверие - никой на никого не вярва - факт...

Сложното е, че в света има много малко организации и държави, които се "доверяват" помежду си и още по-малко, които да са способни за "изграждане" на доверие...
Не съм я чел, ще пробвам да я прочета, но аз до този извод съм стигнал отдавна.

Дори мисля, че знам защо липсва това доверие в България- защото професионализмът в България е в абсолютен дефицит.

От там нататък - как да вярваш на другите като не вярваш на себе си?
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
apple

Мнение от apple »

Одобрявате ли състава на служебното правителство? :?: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5598131"
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Как мога да одобрявам или неодобрявам имена, които не ми говорят нищо? Пък и какво ли ме засяга? |(
Това да не ти е форума, където одобряваме или неодобряваме хора, които не познаваме? :devil:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

аз познавам една зам.министърка на образованието - бивша комсомолска секретарка, която тормозеше всички в класа и в училището, защото беше в УчКома, влязла с връзки в Раб.фак., ако се сещате какво беше това :tmi: Която цял живот се е качвала по стълбичката със събуване на гащи и разваляне на чужди семейства, даже по едно време се омъжи за един от преподавателите си (за няколко месеца) - Госпожа Мариана Банчева :puke: :puke: :puke:

иначе кой не знае Петър Стойчев, кой не е чувал за него ... особено пък българин в Канада - в продължение на 10 години изтрепва местните на преплуването на лак Сен Жан и Магог. Младо момче, супер плувец-маратонец, ама министър :o

И да видим кой е министър председателя :lol: Няма изненада:
Марин Райков е роден във Вашингтон, САЩ, на 17 декември 1960 г.
По онова време там баща му Райко Николов е започвал своята дипломатическа кариера като прес- и културно аташе в българското посолство. През 70-те и 80-те години Райко Николов е един от най-авторитетните дипломати на тогавашната Народна република България.
Положителното е, че е франкофон и бивш посланик в Париж 8)
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Петър Стойчев - ясно.
Ми сериали не гледате ли бре ??? И по-точно - най-успешния български сериал !
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Колко време ще е на власт това правителство?
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

optics написа:Петър Стойчев - ясно.
"Домашен арест" ли имаш впредвид?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Не.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

ablood написа:
"Домашен арест" ли имаш впредвид?
Има предвид "Под прикритие". Доброто ченге от сериала е новия министър на културата.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
apple

Мнение от apple »

Bistra написа:Как мога да одобрявам или неодобрявам имена, които не ми говорят нищо? Пък и какво ли ме засяга? |(
Това да не ти е форума, където одобряваме или неодобряваме хора, които не познаваме? :devil:
Отново блесна ярко с вербалната си реакция! ;) Нали затова постнах линк с кратко резюме кой какъв е и от какво се е храни до момента. Ама то като не те засяга най-лесно е да лаеш насреща, ей тъй на да трепеш скуката и да уплътняваш работното време. Още веднъж да ти го рекна като дадена тема не те засяга не се навирай в нея. Всички знаем вече, че си "българомраз" и няма нужда да го затвърждаваш. Ходи си там по франкофонските светски събития и по секс шопове и се кефи на смисления си животец. ;)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ми и аз да ти го рекна!
13. Потребителите не трябва да се държат като "модератори в сянка".
Ай, ходи се пери сега! :D
apple

Мнение от apple »

Bistra написа:Ми и аз да ти го рекна!
13. Потребителите не трябва да се държат като "модератори в сянка".
Ай, ходи се пери сега! :D
Бе, добре си бях като ме беше уж игнорирала, че поне със забавени реакции беше ама на...няма пълно щастие! :( Колкото до репликата ти, то точно тя показва кой се опитва да модераторства с цитати от "светото Евангелие форумно". Айде бегай поработи сега! Стига си чесала клавиатурата, вземи се в ръце и заработи некой долар на шефа ти... ;)
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

Понеже се поотклонихме малко от темата да припомня откъде тръгнахме:
myhata II написа:Аре бе ,че ми писна да вися в тая Канада,айде тръгвай си да се приберем и ние най накрая .... :rock:
Та значи сега се пита, Мухата сам ли ще се откара на летището
или има друг поел ролята на официален извозвач на "българета" :D
Dead Eyes See No Future
Публикувай отговор