***Подадени документи към БУКУРЕЩ до 31.12.2006***
Ние ги изпратихме на адреса от поканата, а той е:mborodin написа: И сега един въпро към всички ,които са изпратили паспортите си:на кой адрес точно ги изпратихте-на този от поканата или този от официялният сайт,защото има малка разлика м/у тях?
Immigration Assistant/Assistante d'immigration
Canadian Embassy/Ambassade du Canada
1 – 3 Tuberozelor St., sector 1,
011411 Bucharest, Romania
Re: Привет на всички.
Честито на alkapon. Смело напред и успех в Канада.
Гледам че се заформя една групичка около Linko от стари ветерани ( ) дето са се запекли и още чакаме.
CADNM, не сме още стари , но си мисля че при всички нас забавянето идва от факта че имаме (сме имали) нещо общо с БА.
Не знам какво става ама явно ще трябва да почакаме още малко.
Просто негубете надежда. Мисля че тази или другата седмица и при нас ще е изгрее слънцето.
Дано. Ще чакаме няма друг начин. Специални поздрави на цялата група около Linko, която за сега ни мотат и изоставаме. Всяко зло за добро.
Гледам че се заформя една групичка около Linko от стари ветерани ( ) дето са се запекли и още чакаме.
CADNM, не сме още стари , но си мисля че при всички нас забавянето идва от факта че имаме (сме имали) нещо общо с БА.
Не знам какво става ама явно ще трябва да почакаме още малко.
Просто негубете надежда. Мисля че тази или другата седмица и при нас ще е изгрее слънцето.
Дано. Ще чакаме няма друг начин. Специални поздрави на цялата група около Linko, която за сега ни мотат и изоставаме. Всяко зло за добро.
Ами и аз това се чудя какво толкова има да ни проучват и да ни мотат. Друга причина просто не виждам. Засега бавят само такива като нас. Jadi, при вас няма ли формуляри вече?jadi написа:И какво и е на БА Даже напротив, ние сме проучвани достатъчно и тук, нашите данни могат бързо да се сверят...знаете как
Canada roamers не бяхме влизали във форума и не знаехме 4е 6те има и други за медицински. Имате страхотно моми4енце,да ви е живо и здраво.Ние бяхме след вас.Надяваме се вси4ко да бъде ОК и при вас и при нас . Късмет в процедурата.
Подадени DCS-01.12.05
Обратна разписка-05.12.05
Accuse de reception-06.02.06
Интервю- 30.11.06-УСПЕШНО
DOC за Букурещ-18.12.06
Баркодове-19.04.07
Направени медицински-03.05.07
Покана за визи - 31.05.07
Обратна разписка-05.12.05
Accuse de reception-06.02.06
Интервю- 30.11.06-УСПЕШНО
DOC за Букурещ-18.12.06
Баркодове-19.04.07
Направени медицински-03.05.07
Покана за визи - 31.05.07
E хайде и ние дочакахме медицинските, на 03.05.2007 "долазиха", били са пуснати от Букорещ на 05.04.2007!!!!
На 08.05.2007 от 10:00ч. сме в Грийнберг да ги правим
На 08.05.2007 от 10:00ч. сме в Грийнберг да ги правим
Последно промяна от soleil на Пет Май 04, 2007 3:14 am, променено общо 1 път.
- canada roamers
- Обратна връзка:
Незнам дали някой е запекал повече от мене но пустите медицински не идват писах им казаха че са изпратени на 20 март и нищо, после им писах казаха , че ще изпратят пак и до ден днешен нищо, кво става с пощите каде е грешката не знам. Ако има някой с подобно досие нека сподели опит.
благодарности,
И успех на продължаващите в процедурата на пред.
благодарности,
Na nas ni kazaha che sa pratili na 13.4.2007, ama nesto shibanite posti....da gi e........b.....aaa........bobsarcho написа:Незнам дали някой е запекал повече от мене но пустите медицински не идват писах им казаха че са изпратени на 20 март и нищо, после им писах казаха , че ще изпратят пак и до ден днешен нищо, кво става с пощите каде е грешката не знам. Ако има някой с подобно досие нека сподели опит.
благодарности,
Ta mislime da da probwame alternatiwni warianti....