myhata II написа: Така е защото мухата комуникира с родни канадци работещи на бели работи , а не с бай Киро или Амед от Албания по строежите

И те ,същите тия "родни"

myhata II написа: Така е защото мухата комуникира с родни канадци работещи на бели работи , а не с бай Киро или Амед от Албания по строежите
Обикновен ( за -100 градуса ) ползваме и нямаме проблеми засега.Колата си е плъгната с блок хеатъра 24 часа и нещата са ОК.fighter написа:Чета, че тия дни из Риджайна е -53С, та ми стана интересно какъв уиндшилд уошър ползват тамИли то при тези температури не им трябва? Тука съм виждал само до -40С да продават
Ми да дойда, ама нямам зимно якеtanyatais написа:Тук си е студеноо, няма спор.Обикновен ( за -100 градуса ) ползваме и нямаме проблеми засега.Колата си е плъгната с блок хеатъра 24 часа и нещата са ОК.ьfighter написа:Чета, че тия дни из Риджайна е -53С, та ми стана интересно какъв уиндшилд уошър ползват тамИли то при тези температури не им трябва? Тука съм виждал само до -40С да продават
Заповядай да се видим и ще видиш ,че не е много по студено от Варна .)
По строежите пък специално е пълно с родни нюфита и реднекс...myhata II написа: Така е защото мухата комуникира с родни канадци работещи на бели работи , а не с бай Киро или Амед от Албания по строежите
на кого да помагат.на щерю ли.Bistra написа:Абе, тя-една маца с право ми казваше, че съм си купила "bottes intérieures" , ама пуста красAта...Не мога да се пусна по галошки.Затова са колегите, ще помагат!
Е, Щерю не ми е бодигард все пак...Не мога да те разбера, какво намекваш?...newcomer написа: на кого да помагат.на щерю ли.
Bistra написа:Е, Щерю не ми е бодигард все пак...Не мога да те разбера, какво намекваш?...newcomer написа: на кого да помагат.на щерю ли.![]()
....
Аааа, вдянах.Тц, не позна. За другото няма нужда от помощ, риъли, даже хич.
Пера чорапите и готвя само на Един - Бащата на децата ми.newcomer написа:язък.аз пък си мислех,че си жена поне за двама-трима мъже