Здравейте от Ванкувър
- MrGeek
- Путлер Капут
Че е лъжа, лъжа е. Китайците даже нямат 50%, което лично според мен е недостатък, защото ги намирам за много по-подходящи за съжителстване от всички останали, включително и най-вече от всякакви бледолики.anju написа:...
Чувам че 90% там са китайци, ти не си ли забелязал такова нещо? Ще се радвам да е лъжа че знае ли се някой ден може и ние да се преместим.
Успех!
Ти нали си все от работа в къщи и обратно, кво ти дреме кой гази наоколо. Или в Skytrain казваш ти е по комфортно ако сядаш до Китайка Смърдят на чесън, ама на теб ти е кат парфюм щот не идва от БледоликиMrGeek написа:Че е лъжа, лъжа е. Китайците даже нямат 50%, което лично според мен е недостатък, защото ги намирам за много по-подходящи за съжителстване от всички останали, включително и най-вече от всякакви бледолики.anju написа:...
Чувам че 90% там са китайци, ти не си ли забелязал такова нещо? Ще се радвам да е лъжа че знае ли се някой ден може и ние да се преместим.
Успех!
Що ти трябва да казваш още, че си и ГьонСурат? Гиик си беше ОК.Пък и Филипинските-Китайци хич не им пука че Бай Гиик ги различавал по миризмата на чесън или по тая на чорапитеMrGeek написа:На теб ако ти смърдят чорапите не е необходимо да си го изкарваш и на другите, особено пък като бъркаш китайци с филипинци.emiliana написа:[... Смърдят на чесън, ама на теб ти е кат парфюм щот не идва от Бледолики
- Bily T
Здрасти, бебето е ок за една седмица мина на тукашен режим, за разходки във Шанкувър това да иска има незнам колко стотин парка, насякъде има детски площадки и паркове и паркчета, пюретата на Хайнц са 70-80 цента в пъти под Бг цените. За месото да свинското го намерихме по 5.6-6 долара килото без кост което е евтиния.anju написа:Здравей Били, аз писах в темата на жена ти за детските кухни та ме интересува как се чувства тя с бебето тъй като и аз съм с бебе. Има ли къде да го води през деня на разходка, намери ли си подходящи бебешки храни? А между другото аз смятам че месото е по-евтино от БГ.
Успех!
за % китайци не мога да споря - не работя за статистикс Ванкувър - има по запознати от мен - има китайци но на нас не ни пречат засега поне, не съм ги мирисал все още. Успех с местенето.
NO PAIN NO GAIN
За това ще питаш Гиика щот той си падал по тях. Ама понеже си бледолик, може и да не те отвориBily T написа:Здрасти, бебето е ок за една седмица мина на тукашен режим, за разходки във Шанкувър това да иска има незнам колко стотин парка, насякъде има детски площадки и паркове и паркчета, пюретата на Хайнц са 70-80 цента в пъти под Бг цените. За месото да свинското го намерихме по 5.6-6 долара килото без кост което е евтиния.anju написа:Здравей Били, аз писах в темата на жена ти за детските кухни та ме интересува как се чувства тя с бебето тъй като и аз съм с бебе. Има ли къде да го води през деня на разходка, намери ли си подходящи бебешки храни? А между другото аз смятам че месото е по-евтино от БГ.
Успех!
за % китайци не мога да споря - не работя за статистикс Ванкувър - има по запознати от мен - има китайци но на нас не ни пречат засега поне, не съм ги мирисал все още. Успех с местенето.
- Bily T
Квартирата си я наехме през нета и ни чакаха хазяите на летището те ни докараха до тук, но има и таксита ако няма кой да ви чака. Добре е да си намерите квартира предварително, че тук без адрес нищо не можея да правиш - за всичко искат адрес и пощенски код.
Успех
Към Емилияна Гийка е пич ние се видяхме вече с него и той ни почерпи кафе, така, че мисля, че ще ми каже ако го питам
Успех
Към Емилияна Гийка е пич ние се видяхме вече с него и той ни почерпи кафе, така, че мисля, че ще ми каже ако го питам
NO PAIN NO GAIN
Това много ме успокоява.Аз си мислех първо да спим на хотел а на място да търсим квартира.А вие как избрахте квартала? Хареса ли ви квартирата ?Бяхте ли я платили предварително?Ако можеш дай повече информация за това.
DCS Виена - 06.12.06
покана за интервю - 05.04.07
Интервю - 16.05.07 успешно
Визи 20.09.
Ванкувър 18.03.2008
покана за интервю - 05.04.07
Интервю - 16.05.07 успешно
Визи 20.09.
Ванкувър 18.03.2008
- Bily T
ако можете да си намерите квартира предварително направете го - това е моя съвет. Като пристигнете още на летището на емиграционните трябва да дадете адрес на който да ви изпратят ПР картите, след това ако отваряте сметка в банка - пак адрес ви трябва за откриване и изпращане на дебитните карти на него, за СИН номер същата изстория, за активиране на ДжЕсЕМ също. Друг вариант е давате адрес на близки или познати - ако можете да разчитате на това.polinpo написа:Това много ме успокоява.Аз си мислех първо да спим на хотел а на място да търсим квартира.А вие как избрахте квартала? Хареса ли ви квартирата ?Бяхте ли я платили предварително?Ако можеш дай повече информация за това.
Квартирата ни харесва щото е обзаведена и не сме купували никакво обзавеждане с изключение на детско креватче, Да бяхме я платили предварително с банков превод. Квартала не сме го избирали така се случи заради квартирата, квартала в който живеем е най-добрият на Ван, но без кола си загубен - най-близкият магазин е на 3км, има уреден градски транспорт и е на 15км от центъра.
ако те интересува друго питай
NO PAIN NO GAIN