Sreshta ot ciala BG v Plovdiv .....
Hi
Na vnimanieto na SOFIJANCI !!!!!!!!!!
Neka tezi ,koito mozem za nedelja 27 Mart da se "prebroim" ,za da moze da se organizirame s transporta ! Njama da se izlagame ,ja !!!! Za Canada sme se zapatili , a da ne mozem da se organizairame da otidem do FILIBETO !
As sam "ZA" posochenata data !!! Ima li drugi ??????????

Neka tezi ,koito mozem za nedelja 27 Mart da se "prebroim" ,za da moze da se organizirame s transporta ! Njama da se izlagame ,ja !!!! Za Canada sme se zapatili , a da ne mozem da se organizairame da otidem do FILIBETO !

As sam "ZA" posochenata data !!! Ima li drugi ??????????

Re: Hi
!!! Za Canada sme se zapatili , a da ne mozem da se organizairame da otidem do FILIBETO !
Kogato kajete po divolite vsichko ostanalo.
p.p.Be ot Varna ,Burgas nesto ni duma ni ston a i tam ima baia hora

Kogato kajete po divolite vsichko ostanalo.
p.p.Be ot Varna ,Burgas nesto ni duma ni ston a i tam ima baia hora

Kolkoto ti e goliamo sarceto, tolkova e goliam i svetat koito iskash da vidish.....
Hi
Drurite saforumci ot cjala BG. njama li da se izkazat po predlozenieto za sbirkata v Plovdiv na 27 Mart !!!! Proletna apatija li vi nalegnala !!!

janyz написа:Drurite saforumci ot cjala BG. njama li da se izkazat po predlozenieto za sbirkata v Plovdiv na 27 Mart !!!! Proletna apatija li vi nalegnala !!!![]()
Ne im se davat pari za pat do Plovdiv ,a i pove4eto za jalost ne iskat da si gubqt vremeto

- milla
- Модератор
Ми ако го смятам за губене на време, не предполагат какво изпускат... Това могат само опишат гостите, които са идвали на срещите ни... Срещите лице в лице ще допренесът много повече отколкото се предполага... :idea: Поне сериозно се надявам на това... , което зависи от нас ще го направим, но всеки си решава.... То не е само въпрос на желание, но и на възможност... Може пък да нямат финанси хората...eviton написа:Ne im se davat pari za pat do Plovdiv ,a i pove4eto za jalost ne iskat da si gubqt vremetojanyz написа:Drurite saforumci ot cjala BG. njama li da se izkazat po predlozenieto za sbirkata v Plovdiv na 27 Mart !!!! Proletna apatija li vi nalegnala !!!![]()

Последно промяна от milla на Съб Мар 19, 2005 3:37 am, променено общо 1 път.
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Hi
Blagodarja ti Milla za ljubeznite dumi ! Vinagi sam vjarval ,che plovdivchani ste gotini hora ( s malki izkljuchenija ...,kato PIPIRUDATA naprimer )
A ako njakoi ima finansovi prichini , moze da saberem " volni pozertvuvanija"!!!! Za da otidesh do Canada mi se struva ,che trjabvat baja povechko parichki !!!
No vseki sam si reshava !!!!
A ako njakoi ima finansovi prichini , moze da saberem " volni pozertvuvanija"!!!! Za da otidesh do Canada mi se struva ,che trjabvat baja povechko parichki !!!