Аnxseli,направо кефиш.Какъв Нотариат ,какви 5 лева ,ти да не би да си яхнала машината на времето ,че ни връщаш 20 години назад.Къде е това место където все още съществува Служба Нотариат,леле и анахронизма.
Днешните времена са на Частните нотариауси/Нотариални Кантори/ и после как човек да има вяра на хора неутърсили се от комунистическото си минало/мислене/.
Заради тая ;малка; грешка примера ти е толкова неправдив и неточен за разлика от пълният ти хладилник с евтини птржоли,да не говорим за култура.
bateto написа:Аnxseli,направо кефиш.Какъв Нотариат ,какви 5 лева ,ти да не би да си яхнала машината на времето ,че ни връщаш 20 години назад.Къде е това место където все още съществува Служба Нотариат,леле и анахронизма.
Днешните времена са на Частните нотариауси/Нотариални Кантори/ и после как човек да има вяра на хора неутърсили се от комунистическото си минало/мислене/.
Заради тая ;малка; грешка примера ти е толкова неправдив и неточен за разлика от пълният ти хладилник с евтини птржоли,да не говорим за култура.
Батка, имаш сериозна нужда от очила. Как караш камиона така не знам (ама то нали в Канатата няма никакви задължителни изисквания та ти е простено).
Вземи някакъв диоптър на заем и прочети пак какво е написала Анксели, защото не става въпрос за никакви нотариуси а за съвсем други типове (ама не са тираджии или бакшиши).
Свиква се, особено ако отскачаш в други държави за сравнение...
Батето, добре че нямаш компютър в камиона - щеше да се разписваш на всеки светофар, нали?
Карай, иначе как ще я докараме до 100 страници темата. Давай газ че току виж я заключили. :rotate:
Виж кво Ивет ,ние на този етап се задоволяваме с крехко агнешко.Като ни окапят зъбите може и да минем на жилави пържоли.Всичко с времето си.Чувал съм ,че старите жилави пържоли били много ядливи ,ама не знам и не го твърдя без да съм опитал.Би трябвало Вие Старите пържоли да ни въвлечете в тая истина като по вещи по въпроса.
bateto написа:Виж кво Ивет ,ние на този етап се задоволяваме с крехко агнешко.Като ни окапят зъбите може и да минем на жилави пържоли.Всичко с времето си.Чувал съм ,че старите жилави пържоли били много ядливи ,ама не знам и не го твърдя без да съм опитал.Би трябвало Вие Старите пържоли да ни въвлечете в тая истина като по вещи по въпроса.
Истината за Канада е, че има огромен пропуск в имиграционните процедури - липсата на психотест, което е предпоставка за пропускане от системата на невероятни екземпляри.
MrGeek написа:Истината за Канада е, че има огромен пропуск в имиграционните процедури - липсата на психотест, което е предпоставка за пропускане от системата на невероятни екземпляри.
Като Гийка, например, който без да иска направи най-вярното заключение за пропуските на процедурата. Тъй като, целта по принцип е да се отиде от по-лошо на по-хубаво, така както в хубавите странички се представят нещата, се предполага, че не следва да си помисляш даже, че ще се сблъскваш с прихарски истории и психиката ти няма да бъде подложена на психарски натиск и няма как да ти изневери. Психотестове по принцип се провеждат най-вече за професии, при които има елемент на сблъсък с психодейности, действия, събития, не съвсем ординерни за нормалната психика, за да се провери от една страна дали си в нормално състояние и от друга - дали ще се справиш с тази неординерност при сблъсък - примерно за следователи, които могат да си носят мозъците в къщи и да ги затварят в хладилника заедно с пържолите, и като го отворят - да си вземат пържолките без съседния плик да им прави впечатление... Или пък при лекари, които при среща с мадама да могат да и предлагат да и покажат какво, какво - моргата... Оригинално наистина, но неприемливо за всеки мозък... Ако се направи подобно сравнение и всъщност се заключи, че всички трябва да са в такава перфектна форма, стигаме до кой извод, Гийк - именно за пропуска... вследствие на който много хора тук получават отклонения, заради неподготвеността за психонатиска... И това вече е сериозно.
Joana
Последно промяна от Joana на Пет Окт 19, 2007 8:42 pm, променено общо 1 път.
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Joana написа:Ако се направи подобно сравнение и всъщност се заключи, че всички трябва да са в такава перфектна форма, стигаме до кой извод, Гийк - именно за пропуска... вследствие на който много хора тук получават отклонения, заради неподготвеността за психонатиска... И това вече е сериозно.
Joana
За другите не знам, но при теб нещата са станали сериозни доста преди да се качиш на самолета за Канада.
Първо отклонение: Общуване чрез интернет и разни форуми, чрез които споделяш разни мисли с хора, които изобщо не познаваш и които образуват обществото, в което се подвизаваш. Заместител на реалния, човешки контакт със себеподобните, поради липсата на себеподни с подобни мисли.
Второ отклонение: Придобиване на "Стокхолмски синдром". И направо измъкване няма.
Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Първо: Мразим като говоря да ме пипат!
Второ: Кой те похити Joana?
И после те пусна?
И ти сега имаш добри чуства към него!
У Стокхолм !
Трето : пропуснах отклонението от обяснения
Накъде си тръгнал и къде трябваше да се отклониш?
Ти GPS нямаш ли - да ти казва накъде да се обръщаш...
Потърси си от Любо - той е отдавна тук и е насъбрал всякакви джаджи...
ПС: Аз по принцип мога да намеря оправдание за най-тъмните страни и най-тъмните дела на човешката природа и природата в цялост, и на природата на цели държави... Майстор съм направо. Докато не ме изядат. Щото после ще е малко трудно.
И като те питам, мразиш ли ме?
Joana