Времето в Канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
eva-vet-eva

Re: Времето в Канада

Мнение от eva-vet-eva »

Е,па верно прехвърча пролетно снежеца, едва се влачат снежинките гледам(от прозореца, аз не празнувам още канадската пролет).
Лека вечер и пролетно настроение :f:
Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

Поредния снежец днес ми припомни и тази година това:

Изображение
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ама пък е хубав за снежен човек - един такъв мокър, тежък! Аз се радвам, че нашият багерист - тракторист още не си е събрал колчетата, че инак трябва да се правя на Индиана Джоунс с лопатата, в търсене на изгубения драйвуей. :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Bistra написа:Ама пък е хубав за снежен човек - един такъв мокър, тежък! Аз се радвам, че нашият багерист - тракторист още не си е събрал колчетата, че инак трябва да се правя на Индиана Джоунс с лопатата, в търсене на изгубения драйвуей. :D
Ако не е блоуър или лопата, ще е косачката, скоро пак. Утре - последният мартенски снежец... и вече скачаме в ++++те.. :sun:
Embrace your climate change!
Аватар
спиро

Мнение от спиро »

The spring in Sofia

Изображение
егото е нетърпеливо, защото знае, че времето му е ограничено. комунизмът е търпелив, защото знае, че е вечен.
венсеремос, другари!
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

:D The spring in Quebec:

Изображение

:rock:
Dead Eyes See No Future
Аватар
спиро

Мнение от спиро »

:D :D :) :) ;)
егото е нетърпеливо, защото знае, че времето му е ограничено. комунизмът е търпелив, защото знае, че е вечен.
венсеремос, другари!
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

Без майтап днес пуснах климатика в Колата около 3 след обяд.. (беше се напекла на паркинга) вътре беше като фурна.

Кой каквото иска да говори South BC rules.

Туко що видях по ТВто че през Март месец вместо "нормалните" 88мл дъжд са паднали 188мл и пак, според мен не беше толкова зле..
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
7George

Мнение от 7George »

И аз вчера си отварях прозореца и даже в движение, става вече и за бааавни разходки по навън.. Април вече сме над нулата трайно.

Каквото и да говорим, климатът глобално започва вече осезаемо да се променя, четете преса и новости за това предполагам. И Канада ще е един от оазисите, където фаталните последсвия ще дойдат може би най-последни. И тия дето са по-наюг ще напират за насам, щото, там вече нищо няма да расте и няма да има вода и храна за всички, както е тръгнало... 8)
jovani

Мнение от jovani »

7George написа:И аз вчера си отварях прозореца и даже в движение, става вече и за бааавни разходки по навън.. Април вече сме над нулата трайно.

Каквото и да говорим, климатът глобално започва вече осезаемо да се променя, четете преса и новости за това предполагам. И Канада ще е един от оазисите, където фаталните последсвия ще дойдат може би най-последни. И тия дето са по-наюг ще напират за насам, щото, там вече нищо няма да расте и няма да има вода и храна за всички, както е тръгнало... 8)
Оправдания...
Ти ако на тази кълка лежиш по-добре събирай багажа и се мести някъде на топло.
Нали взе паспорта - пра-пра-внуците може и да ги огрее...
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Отвикнах от жегите вече. :whew:

Пролет във Ванкувър: от 10 гр. е станало цели 12... Не е ли амплитудата дневно поне 15 градуса, не ми е комфортно нещо..

Сетих се и какво е казал преди 100 години Марк Твен: " The pleasantest winter I ever spent was one summer on Puget Sound." :D
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Шом харесваш климат, при който лятото ти трябва климатик и sunscreen, а зимата снегорин и различни гуми, enjoy. Лично на мен 25 градуса през лятото са ми достатъчни и освен че ми спестяват купуването на гореизброините, ми спестяват и уханието на пот на публични места. :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

:rofl:
Докъде стигнахме, да се оправдаваме с пот на публични места... :D
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

myhata II написа::rofl:
За какво да се оправдавам, че нямам повод да плача от зимата като някои "истински канадци" ? И значеш ли, че преди 3 години в Торонто лицето ми и ръцете изгоряха от слънцето на 31-ви май (беше 31-32 градуса) ? :tmi:

Според теб коя е основната причина за високите цени на недвижимото имущество във Ван, липсата на мухи или нещо друго ? :D
Последно промяна от roumensp на Нед Апр 06, 2014 3:50 pm, променено общо 1 път.
Аватар
спиро

Мнение от спиро »

myhata II написа::rofl:
хахахаххахаааахахаах много точно казано :) :)
венсеремос, другари!
Заключено