Е,па верно прехвърча пролетно снежеца, едва се влачат снежинките гледам(от прозореца, аз не празнувам още канадската пролет).
Лека вечер и пролетно настроение
Ама пък е хубав за снежен човек - един такъв мокър, тежък! Аз се радвам, че нашият багерист - тракторист още не си е събрал колчетата, че инак трябва да се правя на Индиана Джоунс с лопатата, в търсене на изгубения драйвуей.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Bistra написа:Ама пък е хубав за снежен човек - един такъв мокър, тежък! Аз се радвам, че нашият багерист - тракторист още не си е събрал колчетата, че инак трябва да се правя на Индиана Джоунс с лопатата, в търсене на изгубения драйвуей.
Ако не е блоуър или лопата, ще е косачката, скоро пак. Утре - последният мартенски снежец... и вече скачаме в ++++те..
И аз вчера си отварях прозореца и даже в движение, става вече и за бааавни разходки по навън.. Април вече сме над нулата трайно.
Каквото и да говорим, климатът глобално започва вече осезаемо да се променя, четете преса и новости за това предполагам. И Канада ще е един от оазисите, където фаталните последсвия ще дойдат може би най-последни. И тия дето са по-наюг ще напират за насам, щото, там вече нищо няма да расте и няма да има вода и храна за всички, както е тръгнало...
7George написа:И аз вчера си отварях прозореца и даже в движение, става вече и за бааавни разходки по навън.. Април вече сме над нулата трайно.
Каквото и да говорим, климатът глобално започва вече осезаемо да се променя, четете преса и новости за това предполагам. И Канада ще е един от оазисите, където фаталните последсвия ще дойдат може би най-последни. И тия дето са по-наюг ще напират за насам, щото, там вече нищо няма да расте и няма да има вода и храна за всички, както е тръгнало...
Оправдания...
Ти ако на тази кълка лежиш по-добре събирай багажа и се мести някъде на топло.
Нали взе паспорта - пра-пра-внуците може и да ги огрее...
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Шом харесваш климат, при който лятото ти трябва климатик и sunscreen, а зимата снегорин и различни гуми, enjoy. Лично на мен 25 градуса през лятото са ми достатъчни и освен че ми спестяват купуването на гореизброините, ми спестяват и уханието на пот на публични места.
myhata II написа:
Докъде стигнахме, да се оправдаваме с пот на публични места...
За какво да се оправдавам, че нямам повод да плача от зимата като някои "истински канадци" ? И значеш ли, че преди 3 години в Торонто лицето ми и ръцете изгоряха от слънцето на 31-ви май (беше 31-32 градуса) ?
Според теб коя е основната причина за високите цени на недвижимото имущество във Ван, липсата на мухи или нещо друго ?
Последно промяна от roumensp на Нед Апр 06, 2014 3:50 pm, променено общо 1 път.