Българските лекари и медицина на световно ниво!

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
roumensp

Re: Българските лекари и медицина на световно ниво!

Мнение от roumensp »

Bistra написа:Тая е била баси и некадърната изродка! :devil:
Мислиш ли, че щеше да е завеждаща отделение, ако беше толкова некадърна или вярваш на всичко в жълтата преса и социалните медии ? Докато няма разследване нищо не може да се твърди със сигурност ...

Някои съветвали цял Тетевен да се вдигне на бунт, за да не се повтарят подобни трагедии ... в тая страна съвсем са изкукали. В което се доубедих, след като прочетох следното в същата медия: :D
Всички храни, които съдържат сол, захар, кофеин и трансмазнини, ще бъдат етикирани като вредни, а акцизът им ще се вдигне, категоричен е здравният министър.
Идиотщината не познава граници ...
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

roumensp написа: Мислиш ли, че щеше да е завеждаща отделение, ако беше толкова некадърна или вярваш на всичко в жълтата преса и социалните медии ? Докато няма разследване нищо не може да се твърди със сигурност ...
Жълта преса? Разследване? Имаше видео интервю с родилката, свидетели. :fubar:
Разбира се, не само мисля, а и го вярвам. Едно време акушер-гинекологичното на пернишката болница неслучайно беше разделено на 3 с трима завеждащи - двама некадърни и един можещ, който да им брише след като се окакат. Явно в Тетевен им липсват ресурси. А ти, що спориш? От любов към спорта или просто скука?
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Bistra написа:
roumensp написа: Мислиш ли, че щеше да е завеждаща отделение, ако беше толкова некадърна или вярваш на всичко в жълтата преса и социалните медии ? Докато няма разследване нищо не може да се твърди със сигурност ...
Жълта преса? Разследване? Имаше видео интервю с родилката, свидетели. :fubar:
Разбира се, не само мисля, а и го вярвам. Едно време акушер-гинекологичното на пернишката болница неслучайно беше разделено на 3 с трима завеждащи - двама некадърни и един можещ, който да им брише след като се окакат. Явно в Тетевен им липсват ресурси. А ти, що спориш? От любов към спорта или просто скука?
Защото съм дълбоко свързан с Тетевен, на младини бях редовен клиент на Тетевенската Механа на Раковска. :D
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

roumensp написа:Защото съм дълбоко свързан с Тетевен, на младини бях редовен клиент на Тетевенската Механа на Раковска. :D
И гласеше матриал за въпросната зав. отделение... :lol: Явно от къде я познаш... и за това гарантираш за нея... ;)
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

ivalin написа:
roumensp написа:Защото съм дълбоко свързан с Тетевен, на младини бях редовен клиент на Тетевенската Механа на Раковска. :D
И гласеше матриал за въпросната зав. отделение... :lol: Явно от къде я познаш... и за това гарантираш за нея... ;)
Говоря по принцип, защото много не вярвам на сензациите по медиите. Лично аз нито съм ходил на лекар, нито съм си оправял зъби в България от над 15 години и нямам намерение да го правя докато съм жив. ;)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Сензация, м-даа...сензация! :fubar:
Наглярката (Д-р Байчева) отвръща на родилката Наташа с иск за тормоз
Министърът на здравеопазването Петър Москов е разпоредил проверката на „Медицински одит” след смъртта на бебето. Тя е установила, че раждането не е водено правилно и още във вторник докладът ще бъде изпратен в прокуратурата.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Bistra написа:Сензация, м-даа...сензация! :fubar:
Наглярката (Д-р Байчева) отвръща на родилката Наташа с иск за тормоз
Министърът на здравеопазването Петър Москов е разпоредил проверката на „Медицински одит” след смъртта на бебето. Тя е установила, че раждането не е водено правилно и още във вторник докладът ще бъде изпратен в прокуратурата.
Това не е ли същият идиот дето смята да обяви 80% от храните за вредни и да им вдигне акциза ? :D
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

roumensp написа: Това не е ли същият идиот дето смята да обяви 80% от храните за вредни и да им вдигне акциза ? :D
Знам ли? Интересът ми от българска политика се ограничава до това дали Мухъта ще е в настроение да сложи линк във форума и/или дали аз ще съм в настроение да го прочета. :D И той явно е като нея, с малката подробност, че тя явно е сгазила лука, щом я дава на прокурор. ;)
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

roumensp написа:Лично аз нито съм ходил на лекар, нито съм си оправял зъби в България от над 15 години и нямам намерение да го правя докато съм жив. ;)
:clap: :handshake: Ти да не си Кинг Конг?! :lol: :rofl:
:oops: Забравих, че вие там сте на китайската медицина. ;) :lol:
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

ivalin написа:
roumensp написа:Лично аз нито съм ходил на лекар, нито съм си оправял зъби в България от над 15 години и нямам намерение да го правя докато съм жив. ;)
:clap: :handshake: Ти да не си Кинг Конг?! :lol: :rofl:
:oops: Забравих, че вие там сте на китайската медицина. ;) :lol:
Що трябва да съм Кинг Конг, щото не живея в България от толкова години ли ? :clap:

ПП
Не знам на каква медицина сме, но знам, че имам 3-ма домашни лекаря, докато при вас всеки няколко месеца някой пита как да си намерел личен лекар. :D
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

roumensp написа:Не знам на каква медицина сме, но знам, че имам 3-ма домашни лекаря, докато при вас всеки няколко месеца някой пита как да си намерел личен лекар. :D
Това не е само при нас, а е проблем на цяла Канада, пък ти и пет да ми кажеш все тая, боли ме оная работа... Само ще ти кажа, че даже и с тях няма да станеш нито по-здрав, нито ще живееш с орлите ...! :!:
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Че няма да стана по-здрав от много лекари, няма, но поне се надявам да не ме уморят.
На един приятел в БГ един идиот му беше казал, че имал тумор в главата и той е ходил като побъркан, ни жив ни умрял в продължение на цял месец. После все пак се е сетил да поиска мнението и на друг лекар и се оказало, че му няма нищо. Представяш ли си да попаднеш на такъв ... ? :@
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

roumensp написа:
ivalin написа:
Говоря по принцип, защото много не вярвам на сензациите по медиите. Лично аз нито съм ходил на лекар, нито съм си оправял зъби в България от над 15 години и нямам намерение да го правя докато съм жив. ;)
Викаш при пумпала няма да стъпиш, язък ...
А той колко се хвалеше колко много клиенти имал от затвора ! :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Ако отвори кабинет в радиус няколко километра от нас, нямам проблем да му стана пациент.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

roumensp написа:Че няма да стана по-здрав от много лекари, няма, но поне се надявам да не ме уморят.
На един приятел в БГ един идиот му беше казал, че имал тумор в главата и той е ходил като побъркан, ни жив ни умрял в продължение на цял месец. После все пак се е сетил да поиска мнението и на друг лекар и се оказало, че му няма нищо. Представяш ли си да попаднеш на такъв ... ? :@
Лошото тук е че ако попаднеш на такъв е доста трудно да се докопаш до второ мнение.
Преди време имаше скандал с някакъв , който 30 години беше лъгал умишлено хората,че са се преборили с рака. Някъде в Онтарио беше. А в Квебек бяха объркали кръвните проби и бяха каза ли на човек ,че има рак без той да има, основния проблем беше, че не знаеха на кой е раковата проба ......
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Публикувай отговор