Най на края и ние получихме формуляри за медецински!Сега ше гледаме още в понеделник да бягаме на София ако е възможно!Аиде види му се края Успех на всички!
Честито на "печелившите".Колкото до писмата с баркодовете,аз също писах до Букурещ и оттам ми отговориха,че срокът е 3 месеца и че в момента обработват дати до 8.12. но това беше миналата седмица.Сега всеки ден "вися" на п.к. , а през ден притеснявам нашата пощальонка,но все още нищо.От Виена действаха направо светкавично в сравнение с тия!!!
Хайде petiov и alkaponbg похвалете се най-сетне Ами ако минат 3-те масеца за баркодовете и тях още ги няма какво ще стане?Вече ме обземат едни такива страшни мисли...... :briah:
Светкавици ли Живи ОХЛЮВИ Хич не ми е смешно честно казано....но ако не го обръщаме на майтап....може и да.... :haplio: Макар, че хората са го казали...Добре, че е майтапа да си кажем истината
Най-добре ще е да получите направо формулярите за медицински преглед. Тея баркодове да си ги държат за тях и да си ги ............ Направо ни разказаха играта тая година с това чакане.
Ето,че дойде и нашият ред да се похвалим с медицинските.
Вчера 22.03.2007 /първа пролет/ пристигна писмото с медицинските формуляри и инстукцията за виза.
Явно това скорошно писмо с мед. формуляри,компенсира времето за забавените баркодове.
Продължаваме напред с ,надежда и пожелания към всички съфорумци за успех в процедурата или живота в Канада.
Бъдете здрави и нека СИЛАТА да бъде с ВАС!
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."