Здравейте, да се похваля и аз със сертификат

Интервюто и при мен протече един час, както каза предварително мадам Bosse. Започнахме с паспорт, акт за раждане, дипломите и след това доказателства за стажа (справката от НАП беше прегледана много обстойно), атестации от работодател и фишове за заплати. Имах и договорите за работа, но не ми ги поиска. Пита къде съм учил френски, след това къде съм учил английски (тук да отбележа, че нямам сертификати за ниво на езиците). Обясних, след което на английски ме попита защо съм избрал Квебек за дестинация на моята имиграция. Доста трудно включих на английски, понеже в последно време се опитвах да се концентрирам върху френския. След това ме пита и за ценностите на Квебек. Най-важното е, че мадам Bosse е изключително толерантна и ако помисли, че въпроса не е разбран го задава отново по друг начин. След това спокойно изслушва отговора и чак след това задава следващия въпрос. Преводачката също помага когато се налага, много е разбрана жената.
Честито на всички, взели сертификати и успех на тези, на които им предстои интервю - бъдете спокойни и уверени и всичко ще си дойде на мястото!
Искам да благодаря на...... за изчерпателното обяснение, което чаках с нетърпение вечерта преди интервюто. Подейства ми доста успокояващо

П.С. преди мен имаше семейство, което също взе сертификати, но не четат форума.
Още веднъж успех на всички!