http://www.stud.ntnu.no/~shane/stasj/di ... r/239.html
Opredeleno e taka !Plamen написа:Социал първата 1-2 години- ДА
Социал по принцип- НЕ
Марк, не се хващай за думите...тая тема дме я дъвкали 1000 пъти. Пък и да съм против социала има ли някакво значение за другите...тия дето работят няма да почнат да плащат по-малко, а тия дето са на социал няма да почнат да взимат повече...
A be Kolio, savetat ti e v tipi4no Balkanski stil: Rabota ne se otkazva i ne znam oshte kakvi drugi bash komunisti4eski izkazvania. Хората дават възможност на образованите да си намерят работа по специалността, а не да бачкат като хамали. Ако си в Бг някой ще ти даде ли тази възможност ? Това /специалиста да работи по професията си/ води след себе си ред положителни резултати. В Бг. така ли е? Знаеш ли колко висшисти са продавачи, мият офиси и т.н. Не защото са некадърни, а защото нямат пари дори за храна. А докато си изкарват пари за храна по най-хамалския начин, нямат време да си търсят квалифицирана работа. Омагьосан кръг, нали! Пък и кой ще те вземе със такъв 'стаж'?KolioBalkanski написа:Edin savet ot men, kato vi predlojat rabota ia vzimaite a ne kato niakoi koito poznavate da se mrashtite na 10$ na chas.
"Хората дават възможност на образованите да си намерят работа по специалността, а не да бачкат като хамали. "
tvoito shte e EI - podobno no razlichno shtoto si si platil.Lub0 написа:todor73, neshto ne si razbral momcheto mi, az sam za social, cheti po wnimatelno! Oswen towa sam i za tezi hora koito rabotjat na cherno i wzemat i social! Ne wizhdam nishto sramno w sociala, makar che az ne sam bil, no njakoj den s udowolstwie shte postoja edno ljato za da si pochina.
Ajde sas zdrawe.